Hoşgeldiniz  

MERSİN’E İSTANBUL TAKTİĞİ… ORADA İSPARK VARSA BURADA PARKOMAT VAR!

admin | 06 Ağustos 2019 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul ve Mersin’de HDP’nin desteğiyle yerel seçimleri alan CHP’de HDP’lilere verilen sözlerin tutulması için yoğun çaba dikkat çekiyor. İstanbul Büyükşehir’in uygulamayı düşündüğü taktikten Mersin’in de yararlanma planı içine girdiği iddiası gündeme bomba gibi düştü.

CHP’li Vahap Seçer ve İl Başkanı Adil Aktay’ın 31 Mart yerel seçimlerinden önce Mersin için ısrarla istedikleri HDP ile gizli ittifakın diyetinin ödenebilmesi için hummalı çalışma sürüyor.

İlk olarak MESKİ’ye toplu alım yaptırmak isteyen HDP’nin bu isteğinin “şimdilik” rafa kalktığı, bunun da HDP cephesinde büyük rahatsızlık yarattığı öne sürüldü.

HDP TBMM Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Fatma Kurtulan ve CHP’li Adil Aktay tarafından yürütüldüğü öne sürülen ittifak diyeti görüşmelerinde, CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in HDP’lileri işe almak için parkomat çözümünü bulduğu iddiası Mersin gündemine bomba gibi düştü.

Seçer’in uygulamaya sokmak istediği parkomatı HDP’lilere teslim ederek, HDP baskısını bir nebze bastırmak istediği de sızan bilgiler arasında.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle