Hoşgeldiniz  

KOCAMAZ’DAN BATI MERSİN ÇIKARMASI

admin | 18 Aralık 2016 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Geçtiğimiz hafta şiddetli fırtınadan zarar gören Mersin’in batı ilçeleri Silifke, Gülnar, Anamur, Bozyazı ve Aydıncık’ı turlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, vatandaşlara “Yaralar sarılacak” mesajı verdi.

kocamazbatimersin

SİLİFKE

 

Başkan Kocamaz Batı Mersin turuna Silifke’den başladı. Yaşanan afet sonrası incelemelerde bulunmak üzere geldiği Silifke’de Yeşilovacık mahallesinde yaşayan vatandaşlarla bir araya gelen Kocamaz, vatandaşların taleplerini ilk ağızdan dinledi.

silifkeziyaret

 

Buradan Işıklı mahallesine geçen Kocamaz ve beraberindekiler vatadaşlarla gerçekleştirdiği kahve toplantısında bölgede gerçekleşen afet konusunda görüş alışverişinde bulundu. Fırtınada zarar gören seraları yerinde inceleyen Burhanettin Kocamaz tespitlerde bulunup yaşanan afet sonucu maddi kayba uğrayan vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Işıklı Mahallesinde fırtınada minaresi yıkılan Akdam Camisi’ni de inceleyen Kocamaz, vatandaşlara Büyükşehir Belediyesi’nin üstüne düşen görevleri yerine getireceğini kaydetti.

 

GÜLNAR

 

Silifke’nin ardından Gülnar’a geçen Kocamaz ve beraberindekiler ilk olarak Büyükşehir personeliyle buluştu. Gülnar Koordinasyon merkezinde yapılan toplantıda ilçe genelinde hizmet veren personellerle değerlendirmelerde bulunan Kocamaz, troplantının ardından yapılan hizmetleri yerinde inceledi.

 

ishaklar

 

Gülnar İshaklar mahallemizde yapımı tamamlanan grup köprüsü üzerinde incelemelerde bulunan Kocamaz ve Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, mahallede yaşayan vatandaşlarla da bir araya gelerek istek, şikayet ve önerilerini dinlediler.

 

Geçtiğimiz yıl içinde üreticilerin hizmetine sunulan Gülnar Soğuk Hava Deposu’nda da incelemelerde bulunan Kocamaz, Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gubaroğlu’nun doğum gününü kutlamayı ihmal etmedi. Dondurucu soğukta görev yapan personelle birlikte Genel Sekreter Yardımcısı Gubaroğlu’nun doğum gününü kutlayan Kocamaz, buradan Otogar inşaatına geçti.

 

gulnar-kopru

 

Gülnar Devlet Hastanesi’nde yatmakta olan hasta vatandaşları da ziyaret eden Kocamaz ardından Aydıncık’a geçti.

 

AYDINCIK

 

Bölgede yaşanan fırtına sonrasında Aydıncık’ta zarar gören seralarda incelemelerde bulunan Burhanettin Kocamaz, daha sonra Aydıncık Devlet Hastanesi’nde yatmakta olan vatandaşları ziyaret etti. Kocamaz Hastane ziyaretinin ardından Aydıncık Eskiyörük mahalle muhtarı Hasan Öngün’ün kayınpederi Mustafa Uzun’un vefatı nedeniyle ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

 

taziyeaydincik

 

Aydıncık ilçesineki muhtarlarla koordinasyon merkezinde bir araya gelerek sorunların çözümü konusunda değerlendirmelerde bulunan Kocamaz, muhtarların taleplerini not alarak, yapılması gereken hizmetlerle ilgili daire müdürlerine talimat verdi.

 

BOZYAZI

 

Bozyazı’da afetten zarar gören seraları önceleyen Başkan Kocamaz’a burada Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı ve MHP İlçe Başkanı Turhan Tuna da eşlik etti.

15622703_611589582363365_5155708160208354670_n

 

Bozyazı’da yapımı devam eden Hayvan Barınağı inşaatında incelemelerde bulunan Kocamaz, Büyükşehir Belediyesi personeliyle de toplantı gerçekleştirdi. Kentte son olarak yapımına devam edilen Bozyazı ve Aydıncık MESKİ Şube müdürlüğü hizmet binası inşaatında incelemelerde bulunan Kocamaz,i Anamur’a geçti.

 

ANAMUR

 

Başkan Burhanettin Kocamaz, Anamur’da da ilk olarak afetten zarar gören Güneybahşiş, Karalarbahşiş, Gercebahşiş mahallerindeki seraları gezerek zararları yerinde tespit etti. Gerçekleşen afet nedeniyle vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Kocamaz, Büyükşehir’in tüm afetzede çiftçilerin yanında olduğunu kaydetti.

 

Anamur Ülkü Ocakları Başkanlığına atanan Hüseyin Batun’u da ziyaret eden Kocamaz, ardından yapımına devam edilen tenis kortunun inşaat alanında incelemelerde bulundu.

 

15589897_611575669031423_4422448509511007778_n

 

Başkan Kocamaz son olarak Anamur’da hizmet veren personellerle bir araya gelerek bölgede gerçekleştirilen çalışmaları değerlendirdi.

 

 

 

 

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle