Hoşgeldiniz  

KOCAMAZ: “VATANDAŞLARIMIZIN GÖSTERDİĞİ İLGİ VE KULLANDIKLARI İFADELER İYİ PARTİ’NİN İKTİDARA YÜRÜDÜĞÜNÜ ÇOK AÇIK BİR ŞEKİLDE GÖSTERİYOR”

admin | 24 Temmuz 2021 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Burhanettin Kocamaz, Kurban Bayramı’nın son gününde de vatandaşlar ile bir araya geldi. 2019 seçimlerinde gezerken yapılan karşılamaların kendisini çok duygulandırdığını vurgulayan Kocamaz, ”Mersin’in önünü kesmeye çalışanlar bu sefer muvaffak oldular ama bundan sonra inşallah olamayacaklar” dedi.

İYİ Parti GİK üyesi Kocamaz bayramın üçüncü günü Anamur, Aydıncık ve Bozyazı yaylalarında esnaf ve vatandaşla bayramlaşmasının ardından, bayramın son günü de Gülnar yaylalarında ve mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Kocamaz’a Gülnar ziyaretinde İYİ Parti Mersin İl Başkanı Mehmet Dutar, GİK üyesi Mehmet Türe, Gülnar ilçe başkanı Ömer Tan, mahalle muhtarları, partililer ve çok sayıda vatandaş da eşlik etti.

İlk olarak Gülnar ilçesinin Bardat yaylasında pazarcı esnafıyla bir araya gelen Kocamaz ve beraberindekiler, yoğun ilgi ve kalabalıkla karşılandı. Tüm pazarcı esnafı ve vatandaşları tek tek dolaşarak bayramlarını kutlayan Kocamaz, Bardat Pazarı Camisinde kılınan Cuma namazının ardından, Gülnarlı iş insanı İlhan Ulu ve kardeşlerinin lavanta bahçesini de ziyaret etti. Lavanta bahçesi ziyaretinin ardından Köseçobanlı Mahallesi esnaflarından Hakan Orhan’ın oğlunun düğün yemeğine geçilerek çiftlere hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu.

Bayramlaşma programı çerçevesinde İyi Parti Mersin İl Başkanı Mehmet Dutar’ın da ailesi ziyaret edilerek bayramları kutlandıktan sonra Yarmasu Mahallesi sakinleriyle bir araya gelindi. Yarmasu ziyaretinde Kocamaz ve beraberindekilere mahalle muhtarı Mustafa Güneş de eşlik etti. Vatandaşlarla sohbet edilip sorunları dinlendikten ve bayramları kutlandıktan sonra bir diğer adres de İshaklar Mahallesi oldu. İshaklar Mahallesinde de muhtar Adem Köroğlu Kocamaz ve ekibine eşlik etti. Gülnar ilçesinde bayramlaşma programının son durağı ise Zeyne Mahallesi oldu.

Gülnar’ın ardından Mut merkezde ilçe başkanı Zeynep Gürdal Köse tarafından karşılanan Kocamaz, Mut esnafını da ziyaret ederek onların da bayramlarını kutladı.

Gittikleri yerlerde vatandaşlara hitap eden İyi Parti Genel İdare Kurulu üyesi Burhanettin Kocamaz, amaçlarının bayram vesilesi ile vatandaşların sorunlarını yerinde dinlemek olduğunu ifade etti.

“ULAŞABİLDİĞİMİZ HER YERE ULAŞMAYA ÇALIŞTIK”

“Şu anda bir seçim yok ama biz vatandaşlarla her zaman iç içeyiz” diyen Kocamaz, “Biz çok zor ve problemli bir dönemde görev yapmaya başladık. Hizmet alanımız yeni büyükşehir yasasıyla birçok belde belediyesinin personellerini ve borçlarını devraldık. Hizmet alanımız çok büyüdü. İlk iki sene yapılanma dönemi geçirdik. Ondan sonra da gaza bastık. Ulaşabildiğimiz her yere ulaşmaya çalıştık. Neredeyse ulaşmadığımız yer kalmadı. Sadece kırsalda 5 bin 500 km yol yapmışız” dedi.

“BU İŞİN İÇERİSİNDEN EL VE GÖNÜL BİRLİĞİ İÇERİSİNDE ÇIKMAMIZ LAZIM”

Pandemi konusunda da vatandaşları kurallara uymaları yönünde uyaran Kocamaz, “Yarının sahibi Allah. Yarına sağ çıkacağımız da belli değil. Bu pandemi döneminde maske, mesafe ve temizlik kurallarına dikkat etmemiz gerekiyor. Diyorlar ki buraya pandemi gelmiyor. Ben de onlara dedim ki pandemi zaten gelmiyor birileri getiriyor dedim. Dolayısıyla herkes tedbirini alsa iyi olur. Bu işin içerisinden el ve gönül birliği içerisinde çıkmamız lazım. İnsan hayatı bizim için çok çok önemli” İfadelerini kullandı.

”MERSİN’İN ÖNÜNÜ KESMEYE ÇALIŞANLAR BU SEFER MUVAFFAK OLDULAR AMA BUNDAN SONRA İNŞALLAH OLAMAYACAKLAR”

2019 seçimlerinde gezerken yapılan karşılamaların kendisini çok duygulandırdığını vurgulayan Kocamaz, ”Mersin’in önünü kesmeye çalışanlar bu sefer muvaffak oldular ama bundan sonra inşallah olamayacaklar” dedi.

“ZAMANINDA VEYA ERKEN NE ZAMAN YAPILIRSA YAPILSIN BİZ İYİ PARTİ AİLESİ OLARAK BU SEÇİME HAZIRIZ”

“Biz sıradan siyasetçiler gibi ‘yapacağız edeceğiz’ demeyiz. Biz icraatlarımızla, yaptıklarımızla konuşuruz” diyerek konuşmasını sürdüren Kocamaz, “Millet bize fırsat verirse bu millete hamal olmaya devam ederiz. Sayın Meral Akşener Hanımefendi cesurca erkeklerin yapamadığı şeyleri yapmaya çalışıyor. Mücadele ederek korkusuzca bu iktidara karşı bir mücadele veriyor. Temennimiz şu; bugüne kadar belki insanlarımız değişik siyasi partilere oy verdiler ama şu anda hepimiz çok büyük bir vebal taşıyoruz. Bizden sonraki nesillerin çocuklarımız torunlarımızın veballerini taşıyoruz. Bu vebalden kurtulmak için de görev bizlere düşüyor. Zamanında veya erken ne zaman yapılırsa yapılsın biz İYİ Parti ailesi olarak bu seçime hazırız. Onun için de hep sahalardayız. Biz yapılacak ilk seçimde çözülmeyen problemleri çözmek için görevi devir alacağımızı düşünüyoruz. Bu aziz milleti bir sahiplenecek bir partinin iktidara gelmesi lazım. Bu da inşallah Meral Akşener yönetimindeki İYİ Parti olacak inşallah” şeklinde konuştu.

“VATANDAŞLARIMIZIN GÖSTERDİĞİ İLGİ İYİ PARTİ’NİN İKTİDARA YÜRÜDÜĞÜNÜ ÇOK AÇIK BİR ŞEKİLDE GÖSTERİYOR”

Gün sonunda genel bir değerlendirmede bulunan Kocamaz, ikinci bölgedeki bayramlaşma ve kucaklaşma programında Bardat pazarında başlatılan bu programın çok büyük ilgiyle karşılandığını söyledi. Gidilen her yerde vatandaşların ilgisinin arttığını ve buradan görüldüğü üzere Mersin’de İyi Parti’nin birinci parti olabileceğini dile getiren Kocamaz, “Biz de zaten bu gayretle hareket ediyoruz. İnşallah vatandaşlarımızın gösterdiği ilgi ve kullandıkları ifadeler İYİ Parti’nin iktidara yürüdüğünü çok açık bir şekilde gösteriyor. Ben de bu vesile ile bütün hemşerilerimizin son gün de olsa Kurban bayramlarını bir kez daha tebrik ediyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

KOCAMAZ: “VATANDAŞLARIMIZIN GÖSTERDİĞİ İLGİ VE KULLANDIKLARI İFADELER İYİ PARTİ’NİN İKTİDARA YÜRÜDÜĞÜNÜ ÇOK AÇIK BİR ŞEKİLDE GÖSTERİYOR” için 1 yorum

  1. Mersinle dedi ki:

    Mersin’in Önünü Senden Başka Kimse Kesmedi Kocamaz!

    Yoksa Sen Kocadin mı?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle