Hoşgeldiniz  

KOCAMAZ AÇIKLADI, MERSİN SİYASETİ HAREKETLENDİ

admin | 04 Mayıs 2021 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve İYİ Parti GİK Üyesi Burhanettin Kocamaz, yaptığı açıklamayla siyasi arenayı heyecanlandırdı. Burhanettin Kocamaz, kısıtlamaların kalkacağı bayram sonrasını işaret ederek, “17 Mayıs’tan sonra tüm hemşerilerimizle kucaklaşmak, kaldığımız yerden başlamak dileğiyle tüm hemşerilerimize selam ve saygılarımı sunuyorum” diyerek sahalara ineceğini açıkladı.

Mersin siyaset arenası Burhanettin Kocamaz’ın açıklamasıyla birden hareketlendi. Kocamaz, 17 Mayıs’tan itibaren Mersinlilerle hizmet yolunda kucaklaşacaklarının müjdesini verdi.

Akla hayale gelmeyecek kumpas organizasyonuyla 2019’daki yerel seçimlere girmesi engellenen önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, yerel seçimlerden sonra İYİ Parti’nin Büyük Kongresi’nde Genel İdare Kurulu Üyesi seçilerek siyasi hayatına devam ediyordu.

Üst üste iki kurultayda da GİK Üyesi seçilen Burhanettin Kocamaz’ı Mersinliler hiç yalnız bırakmamış ve destek vermeyi sürdürmüştü.

KOCAMAZ’IN AÇIKLAMASI MERSİN SİYASİ KULİSLERİNİ HAREKETLENDİRDİ, VATANDAŞI HEYECANLANDIRDI!

İYİ Parti GİK Üyesi Burhanettin Kocamaz’dan gelen açıklama bir anda Mersin siyasi kulislerini hareketlendirdi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Burhanettin Kocamaz 17 Mayıs’ı işaret etti.

Burhanettin Kocamaz, “Tam kapanmanın kalkacağı 17 Mayıs’tan sonra yani Bayram sonrası hiçbir parti ya da grup ayrımı yapmadan, tüm hemşerilerimizle kucaklaşmak, kaldığımız yerden başlamak Mersin’e ve Mersinli’ye hizmet gayesiyle yeniden bir arada olmak, yeni bir “Gönül Seferberliği” başlatmak dileğiyle tüm hemşerilerimize selam ve saygılarımı sunuyorum. Rabbim Cümlemize sağlık ve sıhhat versin. Çıktığımız bu hizmet yolunda hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Varlığınız daim olsun. Allah’a emanet olasınız” diyerek Mersinlilerle siyaseten de buluşacağını açıkladı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle