Hoşgeldiniz  

KOCAMAZ “17 MAYIS” DEDİ, ORTALIK SALLANDI!

admin | 06 Mayıs 2021 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve İYİ Parti GİK Üyesi Burhanettin Kocamaz, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada 17 Mayıs’ı işaret ederek, vatandaşlarla kucaklaşacağını duyurmuştu. Kocamaz’ın bu açıklaması Mersin’de büyük yankı uyandırırken, sosyal medya trolleri de harekete geçerek, hakaret boyutunda paylaşımlar yapmışlardı. Kocamaz, sosyal medya trolleri hakkında yasal yollara başvuracağını açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından bayram sonrasını işaret ederek, Mersinlilerle “Gönül seferberliği” buluşmaları yapacağını açıklayan önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Burhanettin Kocamaz’ın bu duyurusu Mersin’de büyük yankı uyandırmıştı.

Çoğu çevrelerce Kocamaz’ın adaylık açıklaması yaptığı yorumlarına yol açan duyurunun ardından toplumun birçok kesiminden Burhanettin Kocamaz’a destek mesajları yağmaya başlamıştı.

KOCAMAZ: “BU BİR BULUŞMA MESAJIDIR!”

Yaptığı 17 Mayıs Gönül seferberliği buluşmalarıyla ilgili yeni bir açıklama yapan Kocamaz, bunun bir adaylık açıklaması olmadığını kaydetti.

Burhanettin Kocamaz, “Bizim vatandaşlarımızın ısrarlı talepleri doğrultusunda yapacağımız ziyaretlere yönelik başlattığımız Gönül Seferberliği mesajımız bir adaylık açıklaması değildir. Bu ziyaretler teşkilatlarımız ve vatandaşlarımızla buluşma babındadır. Yaptığımız açıklamadan memnuniyet duyan ve heyecanını sosyal medyadan dillendiren tüm gönül dostlarımıza teşekkürler ediyorum. Allah hepsinden razı olsun” dedi.

KOCAMAZ’IN AÇIKLAMASINDAN 31 MART KUMPASI ORGANİZATÖRLERİ Mİ RAHATSIZ OLDU?

Akla hayale gelmeyecek bir kumpas organizasyonuyla 31 Mart 2019 yerel seçimlerine girmesi engellenen önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, seçimler geçmesine rağmen gündemdeki yerini kaybetmemiş, bu da kumpas organizatörlerini de sürekli rahatsız etmişti.

İYİ Parti GİK üyesi olarak siyaset arenasında yer alan Kocamaz’ın 17 Mayıs açıklaması, Mersin’deki bazı kesimleri oldukça rahatsız etmiş ve özellikle sosyal medya üzerinden hakaretamiz paylaşımlara başlanması da kamuoyunun dikkatini çekmişti.

“BEYİNLERİNİ KİRAYA VERMİŞ KİŞİLERE KARŞI HUKUKİ İŞLEMLERİ BAŞLATIYORUZ!”

Sosyal medya üzerinden kendisine yönelik hakaret boyutlarına varan saldırılar hakkında da konuşan Burhanettin Kocamaz, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Ancak bu açıklamamızdan çok azda olsa rahatsızlık duyan paranoyak tiplerde elbette kendilerine yakışan davranışları sergileyecektir. Onlardan zaten farklı bir davranış beklemiyorduk. Şurası da bilinmelidir ki, bu müptezel tipler geçmişten bu yana hep olmuş, ancak hiç bir dönemde bizi Hak bildiğimiz yoldan, halkımıza hizmet sevdamızdan döndürmeye güçleri de yetmemiştir. Ancak yapılan eleştiriler hakaret ve saldırı boyutuna geldiğinde buna müsamaha göstermemizi de kimse beklemesin. Geçmişte çok yaşadık sosyal medyada klavye başında kendilerini “Ali Kıran Baş Kesen” zanneden bazı kendini bilmezler hukuk karşısında kazandığımız davalar sonucunda aldıkları cezalardan kurtulmak için utanmadan hatırı sayılır kişiler bularak bizlere özür mesajları yollayarak, kendilerini affetmemizi istediler. Bundan sonrada beyinlerini kiraya vermiş birilerinin maşası olan bu kişilere karşı avukatlarımız hukuksal işlemleri başlatacaklar. İnancımız tam, imanımız tam, halka güvenimiz tam!”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle