Hoşgeldiniz  

KAYYUM BAŞKANLARI TEMİZLİĞE BAŞLADI

admin | 11 Şubat 2017 | Dünya, Genel, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin’in Akdeniz Belediyesi’ne atanan kayyum başkanı Hamdi Bilge Aktaş ve yine kayyum atanan Van Büyükşehir Belediyesi’nde terör temizliği başladı.

akdenizmeresinvanbüyükşehirkayyumiştenkovma

Mersinhaber.com’un haberine göre dün Mersin Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Ekipleri tarafından gerçekleştirilen terör operasyonunda  çok sayıda kişi gözaltına alındığı bildirilmişti.

 

Yapılan operasyonda Akdeniz Belediyesi Park Bahçeler Müdürü Kamil Ö., Akdeniz Belediyesi çalışanları ve çok sayıda kişi gözaltına alınmıştı.

 

Gözaltına alınanların, Mersin Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldüğü bildirildi.

 

82 KİŞİ KOVULDU

 

Terör soruşturmalarında kayyum ataması yapılan Van Büyükşehir Belediyesi, belediyede çalışan ve teröre hizmet eden çalışanları affetmedi. Yürütülen soruşturmalar kapsamında 82 kişinin işine son verildi. 100 kişi hakkında da soruşturma başlatıldığı için açığa alındıkları bildirildi.

 

AKDENİZ’DE İLK ETAPTA 23 KİŞİNİN İŞ AKDİ FESHEDİLİYOR

 

Akdeniz Belediyesi’ne kayyum olarak atanan Kaymakam Hamdi Bilge Aktaş da 23 kişinin iş akdinin sona erdirileceğini açıklamıştı. Aktaş yaptığı açıklamada ekonomik gerekçeleri mazeret olarak gösterse de işten çıkarılanların terörist cenazesinde çadır kuran ve cenazeye belediye adına sahip çıkan ekip olduğu iddialarına sessiz kalmıştı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle