Hoşgeldiniz  

KARACA: “KUKLA BAŞKAN OLMAM”

admin | 08 Aralık 2017 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Akşener’in partisinin Mersin İl başkanı olarak atanan ancak büyük tartışmaların ardından görevden alınan Fevzi Karaca konuştu.

İYİ Parti Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’la yaşadığı tartışma ve ardından görevden alınmasıyla gündeme gelen İYİ Parti Mersin eski İl Başkanı Fevzi Karaca Aydınlık Gazetesi’ne konuştu.

 

Fevzi Karaca, Koray Aydın’la görüş ayrılıkları yaşadığını kabul etti, ancak herhangi bir yumruklaşmanın olmadığını söyledi.

 

Teşkilatlara el atılmaya çalışıldığını ileri süren Karaca, “Beni il başkanı olarak görevlendirdiler. Ancak daha sonra Ali Kamış adında bir avukatı il ve ilçeleri teşkilatlandırılması için görevlendirdiler. O zaman bana ne gerek var. Ben de buna itiraz ettim” diye konuştu. Karaca, “Teşkilatları ben yönetmeyeceksem, kukla olurum. Kukla başkan olmaz” diyerek kendini savundu.

 

AKŞENER’LE BİR SORUNUM YOK

 

Akşener’le hiçbir sorununun olmadığını söyleyen ve kendisini desteklediğini belirten Karaca, “Neden sizinle arası iyi olan Genel Başkan, sizi görevden aldı” sorusuna ise,“Ne olursa olsun, ikisi de (Akşener ve Aydın) kurucu üye, biri genel başkan, biri genel başkan yardımcısı. Heralde benim için tartışacak halleri yok” yanıtını verdi.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle