Hoşgeldiniz  

HAYATI BELEŞ… ABDÜL DAĞ EVİ’Nİ RESTAURANTA ÇEVİRDİ, RUHSAT, KAYIT HAK GETİRE!

admin | 18 Ekim 2017 | Dünya, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Kendisine sağladığı rantlarla kamuoyunda gündem oluşturan MGC “Onursal” Başkanı Vahap Şehitoğlu’nun dağ evi olarak kullandığı mekanı herhangi bir izin almadan, ruhsat kaydı olmaksızın işletmeye açtığı ortaya çıktı. Şehitoğlu’na “bu imkanı” sağlayan kişinin de Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna olduğu iddiası ise gündeme bomba gibi düştü.

MGC’nin “Onursal” Başkanı unvanlı Vahap Şehitoğlu, rant çarkını çevirmeyi sürdürüyor. Dağ evi olarak kullandığı Toroslar İlçesi’ne bağlı Kepirli Mahallesi’ndeki mekanı restauranta çeviren Şehitoğlu’nun işletmeyi herhangi bir maliye ve ruhsat kaydı olmadan işlettiği ortaya çıktı.

 

Ruhsata başvurmadan korkusuzca tabela bile asan Şehitoğlu’nun “bu gücü” de Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’dan aldığı iddiası gündemi salladı. Toroslar Belediye sınırlarındaki kaçak işletme için Tuna’nın şifaen olur verdiği ve herhangi bir işleme gerek duymadan faaliyette bulunması için imkan sağlandığı iddiası, kamuoyunda açık açık dillendiriliyor.

 

Daha önce de Şehitoğlu-Tuna işbirliği iddiaları gündeme gelmiş, 2019 seçimlerinde Büyükşehir adayı olmak isteyen Tuna’nın bu kapsamda Gazeteci Şehitoğlu ile birtakım konularda anlaştığı öne sürülmüştü. Haberlerin yayılmasının ardından ikili bu iddiaları yalanlamamıştı.

 

DAĞ EVİ ARAZİSİ İŞGAL Mİ?

 

Şehitoğlu’nun dağ evi olarak kullandığı mekanla ilgili ise ortaya yeni bir iddia ortaya atıldı. Şehitoğlu’nun dağ evi çevresinde meyve bahçesi olarak kullandığı yaklaşık 1 dönüme yakın arazinin Milli Emlak’a ait Hazine arazisi olduğu iddia edildi. 2-B olarak da işlem yapılmayan bölgede Şehitoğlu’nun işgalci olduğu iddiası ise ortalığı karıştırdı.

 

Merzeci ve Özcan dönemlerinde Büyükşehir’e çöreklenen şehrin en işlek caddesi üzerinde otopark işleterek aylık yaklaşık 30  bin TL civarı rantı Kocamaz’lı Büyükşehir döneminde sonlanan Şehitoğlu, hem daire başkanlığı hem de kaybettiği otoparkın acısını yaptığı yanlı ve yanlış haberlerle Kocamaz’dan çıkartmaya çalışmasıyla Mersin gündeminde yer alıyordu.

 

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle