Hoşgeldiniz  

HAMİT TUNA’DAN TWİTTER’DAKİ SKANDAL BEĞENİYE AÇIKLAMA

admin | 17 Ağustos 2017 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Sansasyonel haber.net’te yayınlanan Tuna’nın şok tweet beğenisiyle ilgili Toroslar Belediyesi’nden yanıt geldi. Habere konu olan twite beğeniyi Hamit Tuna’nın “kendisinin” koymadığı öne sürülen açıklamada, Tuna’nın kişisel twitter hesabından Tuna adına bu beğeninin kim tarafından konulduğunu araştırılmaya başlandığı ifade edildi.

Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne hakkında iftiraların yer aldığı sahte twitter hesabındaki twite beğeni koyarak destek verdiği açık ve net bir şekilde ortaya çıkan Hamit Tuna, Belediye Basın büro aracılığıyla cevap verdi.

 

Hamit Tuna’nın 28 Temmuz’dan beri paylaşım yapmadığı ve dolayısıyla twitter hesabına girmediği öne sürülen açıklamada haberde bahsedilen twit beğenisinin kim ya da kimler aracılığıyla yapıldığının araştırılmaya başlandığı belirtildi.

 

Yapılan açıklamada Tuna’nın hesabından beğeni yapıldığı da kabul ediliyor. Beğeninin halen Tuna’nın hesabından görüldüğü de belirtilen açıklamada, “Söz konusu haberde; Belediye Başkanımız Sayın Hamit Tuna tarafından yapıldığı iddia edilen twit beğenisi bilgisi olduğu anda Sayın Başkanımız tarafından kaldırılmıştır” deniliyor.

 

Yine yapılan açıklamada Emniyet Müdürü Mehmet Şahne de unutulmamış. Şahne’yi Tuna’nın takdirle izlediği belirtilen açıklamada, “Belediye Başkanımız Sayın Hamit Tuna, bulunduğu her platformda bu başarılardan övgüyle söz etmektedir” ifadeleri de dikkat çekiyor.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle