Hoşgeldiniz  

HADİ BAKALIM: DEVA PARTİSİ MERSİN İL BİNASINA KEBAPÇILARA DESTEK PANKARTI ASILDI!

admin | 14 Ekim 2021 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin konuşmasında dile getirdiği “Bölücü Kebapçılar’ sözü yankı bulmaya devam ediyor. Demokrasi ve Atılım Partisi Mersin İl Başkanı Cenk Cenkcimenğlu, parti binasına astığı pankartla tepkisini dile getirdi. 

15 Ekim 25021 Cuma günü Genel Başkan Ali Babacan’ın katılımıyla 1. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirecek olan DEVA Partisi İl Binasına,  “Bütün Kebapçılar Başımızın Tacıdır” yazılı dev bir pankart asan Başkan Cenkcimenoğlu, iktidar kanadında oy kaybı sürdükçe toplumun her kesimiyle kavgalı hale geldiğini ifade etti.

Partili Cumhurbaşkanı dönemi sonrası Türkiye’nin çok büyük bir irtifa kaybı yaşadığını dile getiren Başkan Cenkcimenoğlu, “Her kesimle kavga halindeler. Öğrenciler, esnaflar, sanatçılar, yatırımcılar, toplumun farklı kesimleri Partili Cumhurbaşkanı ve onun küçük ortağının hedefi haline geliyor. Sayın Bahçeli’nin son olarak da kebapçıları bölücü olarak nitelendirmesi son derece yakışıksız ve anlamsız bir tutumdu. Biz de kebap seven bir toplum olarak buna tepkimizi göstermek amacıyla İl Binamıza destek veren bir pankart açtık” dedi.

Yarın gerçekleştirilecek 1. Olağan Mersin İl Kongresi için, Genel Başkan Ali Babacan’ı bir kez daha Mersin’de ağırlayacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarına vurgu yapan Başkan Cenkcimenoğlu, “Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan Mersin’i ve teşkilatımızın burada yaptığı çalışmaları çok seviyor. 9 ay gibi kısa bir sürede üçüncü kez Mersin’i ziyaret edecek olması bunun en güzel göstergesidir diye düşünüyorum. Çünkü Mersin çok önemli bir kent ve limanı, OSB’si, turizm bölgesi ve Serbest Bölgesiyle Türkiye ekonomisinin de belkemiği konumunda. Sayın Babacan da bu bilinçle 90 gün ve 360 günde gerçekleştireceklerini aktardığı eylem planlarının bir ayağına mutlaka Mersin’i alıyor. Kendisine, Mersin’e gösterdiği ilgi ve destek nedeniyle teşkilatımız ve Mersin adına teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle