Hoşgeldiniz  

GÜNÜN HABERİ… MHP’Lİ BAŞKAN’DAN ŞOK HAKARET

admin | 05 Eylül 2019 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

MESKİ bünyesinde işten çıkarmaların başlaması MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli’yi çileden çıkarttı. Gölgeli, eleştiri sınırlarını aşarak işi hakaret boyutuna taşıdı.

MESKİ’de yaklaşık 80 işçinin iş akdinin feshedilmesine MHP Mersin Teşkilatı sert tepki gösterdi. İş akdi feshedilenelerin MHP’li olduğunu savunan MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, yaptığı açıklamada ağır ifadeler kullandı.

Gölgeli’nin CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Seçer’i kast ederek, “karakter bozukluğu olan şahıs” nitelendirmesi yapmasının ardından CHP’li Seçer döneminde atanan bürokratlara da “HDP’li Terörist” demesi şok yarattı.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesi, CHP genel başkanının ve CHP’li belediye başkan adaylarının televizyon kanallarına çıkarak, işçi çıkartmayacaklarına dair namus sözü verdiğini hatırlatan Gölgeli, “Asgari ücretle evini geçindirmeye çalışan, gönlünde vatan ve millet sevdasıyla ailesine helal ekmek için alın teri döken belediye işçilerini, bizim samimi ve yürekli kardeşlerimizi işten çıkarmak, tehdit etmek, siyasi gerekçelerle işine son vermek; ne insanlığa, ne siyaset ahlakına ve de adamlığa sığar” dedi.

DAİRE BAŞKANLARINA “TERÖRİST” DEDİ

MHP’li Zeynel Uğur Gölgeli açıklamasında hakarete varan ifadeler de kullandı. Gölgeli, “Geçmiş dönem HDP’li belediye başkan adaylarını, HDP’li teröristleri Daire Başkanlığı ve Şube Müdürlüğü gibi konumlara getirenler; milletimizin duygularını sömüren, milli kimlikten uzak, vicdan muhasebesine kapalı karakter bozukluğu olan şahıslardır!” nitelendirmesi yaptı.

“DAĞDAN KOVALADIKLARIMIZ BELEDİYE MASALARINA OTURACAK!”

Gölgeli işe alınacak kişileri de “dağdan kovaladıklarımız” olarak tanımladı. Gölgeli, “Hukuki alanda, mağdur edilen işçi kardeşlerimizin yanında olacağız. Ne olursa olsun, bu şehirde bölücü hiçbir yapılanmaya müsaade etmeyeceğiz. Diyet borcunu ödemek için bir yerlerden kapı aralamak isteyen, dağdan kovaladıklarımızı belediye masalarına oturtmak için fırsat kollayanlara karşı asla taviz vermeyeceğiz” şeklinde konuştu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle