Hoşgeldiniz  

GÜLNAR GERGİN, ALEVLERİ BEKLİYOR… YANGIN GÜLNAR’IN DEDELER KÖYÜ’NE DAYANDI!

admin | 31 Temmuz 2021 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Silifke Yeşilovacık mahallesinde çıkan yangın alınan önlemlere rağmen rüzgarın etkisi ile ilerleyerek, Dedeler Mahallesi’ne dayandı. Sınırda barikat kuran ekipler ve gönüllüler, yangınla mücadele için hazır bekliyor.

Aydıncık’ı ve Yeşilovacık’ı adeta yutan yangın, şimdi de Gülnar sınırına dayandı. Alevlerin dayandığı Gülnar Dedeler Köyü’nde tüm saha görevlileri ile gönüllü vatandaşlar hazır bekliyor.

Bölgede incelemelerde bulunan İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, Mersin Valisi Ali İhsan Su çalışmaları yakından takip ediyor.  Gülnar’ın en uzak köyünden, Mersin’den, Akkuyu çalışanlarından gönüllü olarak bir çok vatandaş da yangına müdahale ediyor.

Yangın bölgesine gelen Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar, “Acımız çok büyük. Yaşanan orman yangınlarıyla geleceğimiz, ciğerlerimiz yanıyor. Bu acıyı tarif etmeye kelimeler yetmiyor. Bu süreci birlik ve beraberlik içerisinde hep birlikte aşacağız. Gülnar’ımızın hayırsever insanlarından, Mersin’den, Akkuyu çalışanlarından ve daha bir çok yerden gönüllü olarak bir çok vatandaşımız gece-gündüz demeden yangın bölgelerine yardıma gelerek yangına müdahale ediyor. Havadan ve karadan devam eden yangın söndürme çalışmalarına biz de belediye olarak iş makinesi, ekipman ve personel desteği vermeye devam ediyoruz. Yardımda bulunan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Yangın bölgesinde günlerdir canla başla çalışan tüm ekiplerimize kolaylıklar diliyorum. Allah yardımcımız olsun. Yangınların bir an önce kontrol altına alınmasını temenni ediyorum. Rabbim ülkemizi, milletimizi her türlü afetlerden, felaketlerden korusun” dedi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle