Hoşgeldiniz  

FLAŞ GELİŞME… TOROSLAR BELEDİYESİNE GÜDÜMLÜ FÜZE YOLLAYAN MHP İL BAŞKAN YARDIMCISININ İSTİFASI ALINDI!

admin | 04 Şubat 2022 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Sosyal medya hesabından MHP’li Toroslar Belediyesi’nde yaşandığı iddia edilen usulsüzlükleri alıntılayarak paylaşan MHP İl Başkan Yardımcısı Volkan Kurul’un istifasının alındığı öğrenildi.

Geçtiğimiz hafta kendisine ait sosyal medya hesabından partisine bağlı Toroslar Belediyesi’ndeki yolsuzluk ve usulsüzlük iddialarını alıntılayarak paylaşan MHP İl Başkan Yardımcısı Volkan Kurul’un, bu paylaşımı gündeme bomba gibi düşmüştü.

Olayların büyümesinin ardından MHP İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli tarafından Kurul’un istifasının istendiği, Kurul’un da istifa dilekçesini sunduğu öğrenildi.

Sansasyonel Haber’in gündeme taşıdığı Volkan Kurul’un paylaşımının haberinin ardından MHP’li bazı isimler tarafından haberin içeriğinin değiştirilerek hedef gösterilmesi Yargıya taşınırken, Sansasyonel Haber İmtiyaz Sahibi Derviş Sönmez, Kurul’un istifa ettirilmesini değerlendirdi.

MHP camiasına Kurul’un yaydırdığı içeriğin Sansasyonel Haber tarafından üretildiğinin öne sürüldüğünü hatırlatan Sönmez, “İçeriğinin bizimle hiçbir ilgisinin bulunmadığı bir paylaşımı haberleştirmemizin ardından MHP’li bazı isimler bizi hedef göstermişti. Yargı’ya başvurduk, hakkımızı sonuna kadar arayacağız. Yalnız dikkat çekmek istediğim husus şu, madem bunu biz üretmiştik ne oldu da İl Başkan Yardımcısını istifaya zorladınız? Sanki İl Başkan Yardımcınız bunu paylaşmamışta o iddiaları biz gündeme getirmişiz gibi bizi birtakım çevrelerin hedefine koydurdunuz, tehditler ettirdiniz, küfürler ettirdiniz? Bize yapılan iftiraların sonuna kadar takipçisi olacağız” dedi.

https://www.sansasyonelhaber.net/mhp-il-yoneticisinden-mhpli-toroslar-belediyesine-gudumlu-fuze-mhpnin-20-yillik-kalesi-ne-hale-geldi.html

https://www.sansasyonelhaber.net/toroslar-belediyesinde-kutu-acildi-iddialar-havada-ucusuyor.html

https://www.sansasyonelhaber.net/toroslar-soku-suruyor-taserondan-ise-giren-ardindan-memur-olan-mudur-nasil-milyonluk-villa-aldi-bomba-iddia.html

https://www.sansasyonelhaber.net/dervis-sonmez-yazdi-mersindeki-mhpliler-il-baskan-yardimcisi-kurulu-fetocu-ilan-etti-iyi-mi.html

https://www.sansasyonelhaber.net/il-baskan-yardimcisinin-aciklamasini-yok-saydilar-sansasyoneli-hedef-gosterdiler.html

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle