Hoşgeldiniz  

FLAŞ GELİŞME… DP GENEL BAŞKAN DANIŞMANI MURAT ULUSOY DA BABACAN’IN YANINDA!

admin | 23 Eylül 2019 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Yeni parti kurma hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Ali Babacan, merkezi yapılanma çalışmalarına ağırlık verdi. Eski Bakanlardan Sadullah Ergin’le yeni yapılanma sürecini yürüten Babacan’ın ekibine Mersinlilerin yakından tanıdığı isim olan Demokrat Parti Genel Başkan Danışmanı Murat Ulusoy’un da dahil olduğu öğrenildi.

Eski Bakan Ali Babacan parti kurma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ali Babacan’a yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre, ilk etapta merkezi yapılanma oluşturulma çalışmaları yürütülüyor.

Babacan ekibinin hedefi eylül ayı sonu, ekim başında kadrolarını oluşturup merkez yapılanmasını tamamlamak, ekim ve kasım aylarında da parti politikalarını olgunlaştırmak. Yıl bitmeden aralık ayında da yeni parti tabelasının asılması hedefleniyor.

“YENİ PARTİDE ESKİ İSİMLERİ AZ GÖRECEKSİNİZ”

Babacan’ın kuracağı yeni partiye büyük ilgi olduğu ifade ediliyor. Daha çok yeni isimlerin öne çıkarılacağı vurgulanan parti vitrini için, “Eski isimleri çok az göreceksiniz. Olsa da daha çok geri planda kalacaklar” deniliyor.

ULUSOY VE ESKİ BAKAN ERGİN GÖRÜŞTÜ

Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile birlikte hareket eden Ali Babacan’ın merkezi yapılanma çalışmalarını da yine eski Bakan Sadullah Ergin’le yürüttüğü biliniyor. Merkezi yapılanma çalışmaları kapsamında görüşmeler yapan Sadullah Ergin’in bu kapsamda Mersin kamuoyunun yakından tanıdığı Mersinli siyasetçi Murat Ulusoy’la görüşme yaptığı ve bu görüşmenin ardından da Ulusoy’un da yeni oluşum içinde olacağı kaydedildi.

ULUSOY, DP GENEL BAŞKANI DANIŞMANLIĞINI YÜRÜTÜYORDU

Ali Babacan ve Sadullah Ergin’in yakın aile dostu olan Ulusoy’un yeni oluşumda yer alması oldukça önemli bir gelişme olarak siyasi çevrelerce yorumlanıyor. Merkez sağa yönelmek isteyen Babacan ekibinin bu bağlamda Ulusoy’un da yeni oluşum içinde yer almasını önem arz ettiği ifade ediliyor. Murat Ulusoy’un merkez sağın önemli partisi Demokrat Parti’nin Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın Danışmanı olarak siyasette yer alması, yeni oluşumun merkez sağ çizgisinde hareket edeceği iddialarını da güçlendirdi.

Ankara’da ikamet eden ve çalışmalarını sürüdren Ulusoy’un önümüzdeki günlerde partileşme çalışmalarını tamamlayacak olan Babacan’ın partisine katılacağı belirtildi.

ULUSOY; ALİ BABACAN VE SADULLAH ERGİN’İN YAKIN AİLE DOSTU OLARAK DA BİLİNİYOR

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle