Hoşgeldiniz  

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN “HAYAL PROJESİ” MERSİN ŞEHİR HASTANESİ’NE ÖVGÜLER

admin | 15 Eylül 2017 | Gündem, Sağlık, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

ATV-A haber ortak yayınında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mersin Şehir Hastanesi ile ilgili konuştu. Erdoğan, “2000 yılından önce hastanelerin pisliğini hatırlasınlar. Şimdi de Mersin Şehir Hastanesi’ne baksınlar. Farkımızı görürler” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATV-A Haber ortak canlı yayınına katıldı. Gündem Özel programında Ak Parti Hükümeti’nin gerçekleştirdiği sağlık reformundan övgüyle sözetti.

 

Programda 90’lı yıllarda SSK Hastanelerinde yaşanan skandal görüntüleri izleyen Erdoğan, “Bugünleri vatandaşlarımız maalesef yaşadı. Onlara bu zulmü, saygısızlığı yaşattılar. SSK Hastanelerini yönetemeyen adam şimdi ülkeyi yönetmeye talip. 5 koyun versen idare edemez, memleketi mi idare edecek?” dedi.

 

Hayal Projesi olarak adlandırdığı Şehir Hastaneleri’nin faaliyete başladığını kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Şimdi bana bu eski görüntüleri seyrettirdiniz. Ne günlerden geçtik. Şimdi Mersin Şehir Hastanesi faaliyete başladı. Keşke oradan da görüntü verseniz. Yataklara bakın, hastanenin fiziki koşullarına bakın. Tekin imkanlarına bakın. Hastalara olan ilgiye bakın. Farkımızı anlarsınız zaten “diye konuştu.

 

Mersin Şehir Hastanesi’nde tedavi olan hastalara anket yaptırdıklarını kaydeden Erdoğan açıklamasını şöyle sürdürdü: “Mersin Şehir Hastanesi’nde gördüğünüz hizmetten memnun kaldınız mı diye vatandaşlara sorduk. Bu anketten yüzde 99 gibi bir oranda memnunum sonucu çıktı. Zaten böylesi kıymetli bir yatırımdan bu sonuç çıkmasaydı, bu nankörlük olurdu!”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle