Hoşgeldiniz  

CHP’Lİ BÜYÜKŞEHİR HDP’YE SEÇİM DİYETİNDE NİRVANAYA ULAŞTI: DEMİRTAŞ’IN YAZDIĞI OYUNA SPONSOR!

admin | 20 Aralık 2019 | Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler A- A+

HDP Eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın Edirne Cezaevi’nde tutukluluk hali devam ederken kaleme aldığı Seher adlı öykü kitabını tiyatro oyununa uyarlayan Merhaba Sanat Tiyatrosu’nun bu oyununda CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesi düzenleyenler bölümünde Halkevleri ve İnsan Hakları Derneği ile birlikte yer aldı.

31 Mart yerel seçimlerinde Mersin’de HDP’den “üstü kapalı” destek alan CHP’li Vahap Seçer, seçim diyetini ödemeyi sürdürüyor. Başta MESKi olmak üzere Büyükşehir bünyesinde sağ tabanlı işçileri performans bahanesiyle işten çıkararak, yerlerine HDP’li kadroları doldurma mücadelesi veren CHP’li Seçer, HDP’ye Büyükşehir bünyesindeki toplantı salonları başta olmak üzere daire başkanlıkları düzeyinde verdiği desteğin ardı arkası kesilmiyor.

CHP’li Vahap Seçer’li Büyükşehir yönetimi son olarak HDP’nin Edirne cezaevinde tutuklu bulunan eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın kaleme aldığı Seher adlı öykü kitabının tiyatro oyununa ana sponsorlardan oldu. Oyunu sahneleyen Merhaba Sanat Tiyatrosu’nun afişinde “Düzenleyenler” bölümünde yer alan Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin yanında 78’liler Girişimi, İHD, KESK, Genel-İş ve Halkevleri gibi sol bileşenler de bulunuyor.

ADİL AKTAY SOL BİLEŞENLERLE SEÇİM ÖNCESİ PROTOKOL İMZALAMIŞTI

Yerel seçimler öncesi bu tip sol bileşenlerle seçimde ortak çalışma yapacaklarına dair sözleşmeyi imzalayan CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay ve sonrasındaki açıklamalarında “HDP’den ve demokrasi bileşenleri bana oy verdi” diyen Vahap Seçer, Büyükşehir üzerinden seçimin kazanılmasıyla birlikte başta HDP olmak üzere tüm sol yapılara seçim diyetini ödemeyi her alanda sürdürmeye devam ediyor.

İŞTE SOL BİLEŞENLERLE MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN ORTAKLIĞI:

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle