Hoşgeldiniz  

CHP VE İYİ PARTİ MERSİN İÇİN ANLAŞTI… İŞ; KOCAMAZ’I İKNAYA KALDI

admin | 09 Ekim 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Video Galeri, Yerel Haberler A- A+

MHP’nin Mart seçimlerinde aday göstermediği mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ı aday göstermek için CHP’nin İYİ Parti ile görüştüğünü CHP’nin resmi yayın organı Halk TV haber bülteninde açıkladı. Yine CHP’ye yakın Cumhuriyet Gazetesi de Burhanettin Kocamaz için CHP’nin Mersin’de temasta olduğu öne sürüldü.

MHP’nin Mart 2019 yerel seçimlerinde aday göstermediği mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, CHP ve İYİ Parti’nin gözdesi oldu. Gerek MHP gerekse de diğer partilerin yaptırdığı anketlerde açık ara önde çıkan Kocamaz’ın partisinden aday gösterilmemesi kentte büyük yankı uyandırmıştı.

 

Burhanettin Kocamaz’ın yerel seçimlerde nasıl bir tutum alacağı kent kamuoyunca merakla beklenirken, CHP’ye yakınlığıyla bilinen Cumhuriyet Gazetesi ortaya flaş bir iddia atarak, CHP’nin MHP’li Kocamaz’la adaylık için temasta olduğunu öne sürdü. Haberde CHP’nin Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin MHP’li Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve MHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’latemas kurulduğu ve önümüzdeki günlerde CHP’ye geçerek aday gösterileceği iddia edildi.

 

HALK TV: “İYİ PARTİ VE CHP MERSİN’DE KOCAMAZ’I ORTAK ADAY GÖSTERECEK”

 

MHP’li Kocamaz’la ilgili bir flaş iddia da CHP’nin resmi yayın organı Halk TV’den geldi. Halk TV haber bülteninde verilen haberde MHP’li Burhanettin Kocamaz’ın İYİ Parti ve CHP’nin ortak adayı olması konusunda çalışma yürüttüğü ve Kocamaz’la görüşmelere başlanıldığı iddiası Mersin’e bomba gibi düştü.

 

İŞTE CHP’NİN YAYIN ORGANI HALK TV’DEN DUYURULAN FLAŞ GELİŞME:

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle