Hoşgeldiniz  

BELGE ORTAYA ÇIKTI… YETİŞMİŞ İTFAİYECİLER YOL BAKIM’A YOLLANMIŞ!

admin | 15 Mart 2020 | Dünya, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin siyaset uğruna yetişmiş personelleri işten çıkartmasının yanı sıra, liyakat ilkesinden uzaklaşarak personelleri yerleştirdiği şok belgeyle ortaya çıktı. Hem de Genel Sekreter Olcay Tok onayıyla…

Dün Mezitli Viranşehir’de meydana gelen yangında yaşanan rezaletin boyutları her dakika daha da netleşiyor. Cumhuriyet Başsavcılığı’nın ardından Mersin Valiliği’nin de Büyükşehir Belediye İtfaiye Daire Başkanlığı hakkında soruşturma başlatması Mersin’de büyük yankı uyandırdı.

Yangın sırasında yaşanan skandal, bir kişinin hayatını kaybetmesine neden olmuştu. Büyükşehir’in ihmaller zincirinin neden olduğu öne sürülen kurtarma rezaletinin ardından yetişmiş personellerin işten çıkarıldığı veya görevden el çektirildiği öne sürülmüştü.

Büyükşehir’e yakın kaynaklar, bu iddiayı yalanlasa da ortaya çıkan şok belge skandalı bir kez daha gözler önüne serdi.

OLCAY TOK ONAY VERMİŞ!

Ortaya çıkan belgede Ge Sekreter Olcay Tok oluruyla, itfaiye personelinin Yol Bakım ve Onarım Dar Başkanlığı bünyesine kaydırıldığının görülmesi, Büyükşehir’in ihmaller zincirindeki ilk halkayı da açık seçim gözler önüne serdi.

Yangın ihbarında 8. Kat olarak belirtildiği ön sürülen olay yerine 18 metrelik araçla giden Büyükşehir’in elindeki 54 metrelik aracı neden garajda tuttuğu da yürütülen soruşturmaların ardından ortaya çıkacak.

İŞTE O ŞOK BELGE: (YOL BAKIM’A YOLLANAN PERSONEL İSİMLERİ TARAFIMIZDAN GİZLENMİŞTİR!)

  

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle