Hoşgeldiniz  

AYDINCIK’TA KOCAMAZ’A BÜYÜK MİNNET: “SEN OLMASAYDIN BU KÖY ÇOKTAN GİTMİŞTİ ZATEN…”

admin | 02 Ağustos 2021 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Aydıncık’ta yangından etkilenen vatandaşları ziyarete giden önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, geçtiğimiz dönem 94 yıldır suya hasret Karaseki’yi suya kavuşturmuştu. Yangından en çok etkilenen köylerden olan Karasekililer Kocamaz’ı görünce bağrına bastı: “Eğer sen olmasaydın bu köy zaten çoktan gitmişti!”

İYİ Parti Genel İdare Kurulu üyesi Burhanettin Kocamaz 28 Temmuz’da Mersin’in çeşitli yerlerinde başlayan orman yangınlarını yerinde incelemek ve vatandaşa geçmiş olsun ziyaretinde bulunmak üzere Aydıncık’a gitti. Silifke ve Aydıncık ilçelerinde orman yangınından etkilenen bölgeleri zarar gören evleri ve aileleri ziyaret eden Kocamaz, vatandaşa geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yangından etkilenen mahallelerden biri de, Kocamaz’ın Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu dönemde su götürdüğü Karaseki mahallesiydi. Aydıncık ilçesinin Karaseki Mahallesi Kocamaz döneminde 94 yılın ardından su hizmeti almış ve Cumhuriyet tarihinden bu yana musluklarından akan içme suyuna ilk kavuşmuşlardı. Mahallede geçmiş olsun ziyareti gerçekleştiren Kocamaz’ı gören yaşlı bir amca ona doğru yönelerek sevinçle yanına geldi. Mahallesinde Kocamaz’ı gören ve “Sen Kocamaz mısın?” diyerek şaşkınlığını gizleyemeyen vatandaş sevinçle Kocamaz’a sarıldı ve suyu getirdiği için bir kez daha teşekkür etti.

“Yedi sülalemizi sen suladın. Eğer sen olmasaydın bu köy zaten çoktan gitmişti” diyerek minnet duygularını dile getiren ve yaptığı bu hizmetten dolayı defalarca teşekkür eden vatandaş, “Kocamaz bizim dostumuz, Karasekimizi suladı. Allah ondan razı olsun” dedi.

AYDINCIK’IN SUSUZ KÖYÜ KARASEKİ SUYA KAVUŞTU

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle