Hoşgeldiniz  

AŞUT, HİSARCIKLIOĞLU’NDAN BEKLEDİĞİNİ BULAMADI… YENİDEN ATAĞA GEÇTİ

admin | 23 Eylül 2017 | Ekonomi, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

MTSO Başkanı Şerafettin Aşut, genel kurulda aday olmayacağını açıkladıktan sonra gerek kamuoyunda gerekse de TOBB düzeyinde beklediği ilgiyi bulamayınca ne yapacağını şaşırdı. Aşut’un, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun Mersin ziyaretinin ardından umduğunu bulamamasının ardından MTSO seçimlerini maniple etmeye başladığı iddia edildi.

2 ay önce yaptığı basın açıklamasıyla Ekim ayında gerçekleştirilecek olan MTSO Genel Kurulu’nda aday olmayacağını açıklayan Şerafettin Aşut, izlediği “politikayla” başta MTSO çevresine güven vermemişti.

 

Alttanm alta çalıştığı iddia edilen Aşut’un komiteleri belirlediği iddia edilmiş, yeni genel kurul öncesinde çok sayıda isimle “aday ol, aday olma” görüşmeleri yaptığı öne sürülmüştü.

 

Geçtiğimiz gün Mersin’e gelen TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’ndan “Yeniden aday ol” çağrısı bekleyen Aşut’un bu beklentisi de gerçekleşmeyince komite seçimlerine bir kez daha asıldığı ileri sürüldü.

 

“SON DAKİKADA ÇIKACAĞIM, MİLLETİN SURATINI O ZAMAN GÖRECEĞİM”

 

MTSO Yönetimine yakın kaynakların ortaya attığı son iddia ise tüm Mersin iş dünyasına “Pes artık” dedirtti. Hisarcıklıoğlu’ndan “kal” çağrısı duymayan Aşut’un yeniden aday olacağı iddiası ortalığı karıştırdı. MTSO’ya yakın kaynaklar Aşut’un, “Ben şimdi gördüm kimin ne olduğunu. Bu yüzden son dakikada çıkacağım ve herkesin suratını göreceğim” dediği iddia ettiler.

 

Bu iddianın MTSO çevresinde yayılmasının ardından çok sayıda iş insanı sert tepki gösterdiler. Aşut’un bu davranışının etik olmadığını savunan bazı MTSO üyeleri, “Bu ahlaki değil. Bu o koltuğun olgunluğuyla örtüşen bir hareket değil. Bu davranış Mersin’le ve Mersinlilerin aklıyla dalga geçmektir. Aşut, egosunu başka yerde tatmin etsin. Bu kadar açıklamasının üstüne bir de aday olursa, kazanıp kazanmaması önemli değil, Mersin’in yüzüne nasıl bakacak, bundan sonraki açıklamaları ne kadar güven verecek ve ciddiye alınacak? Mersin kimlerin eline kaldı?” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle