Hoşgeldiniz  

ANAMUR BELEDİYESİ, AYDINCIK’TA YANGINDAN ZARAR GÖREN EVLERİ BOYAMAYA BAŞLADI!

admin | 05 Ağustos 2021 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Yangından en çok zarar gören bölgelerden olan Aydıncık’ta yerleşim yerlerindeki hasar giderilmeye çalışılıyor. Yangından zarar gören evlerde tadilata destek atan Anamur Belediyesi, bu kapsamda evleri boyamaya başladı.

Aydıncık’taki yerleşim yerleri yangın nedeniyle zarar gördü. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından kullanılamaz halde ve yıkım gerektiren evlerin tespiti tamamlanırken, yangından dolayı zarar gören evlerde de tadilatlar başladı.

Anamur Belediyesi de Aydıncıklılara tadilatta yardım etmeye başladı. Evlerin boya işini üstlenen Anamur Belediyesi, boyama işlemlerine de başladı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, “Anamur Belediye Başkanlığı olarak komşu ilçemiz Aydıncık’ta meydana gelen yangında zarar gören vatandaşlarımızın evlerinde sıva tamiratı, boya ve badana gibi onarım işlerini gerçekleştiriyoruz. Dara düşen vatandaşlarımızın imdadına koşmayı en temel görevimiz olarak görüyor, bu zorlu süreci el birliği ile atlatarak yaralarımızı birlikte saracağımıza inanıyoruz” dedi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle