Hoşgeldiniz  

YANİSİ ŞU: SERVET KOCA İL YÖNETİMİNİ SUÇLADI, GİTTİ!

admin | 27 Temmuz 2019 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

31 Mart yerel seçimlerine damga vuran demokrasi katlinin baş aktörü İYİ Parti Mersin İl başkanı Servet Koca’nın açıklamalarında sürekli olarak kendi il ve ilçe yöneticilerini suçlaması dikkat çekti: “Bunlara güvendiğim için suçluyum!”

5 aydır konuşmayan Servet Koca en sonunda konuştu. Çelişkili açıklamalar yapan Servet Koca, kendisinin sadece il ve ilçe yönetimindeki kişilere güvenmesi olduğunu belirterek, “Suçum bu” dedi.

İlk olarak olaydan 4 gün sonra Büyükşehir adayının evraklarının kendilerine gönderildiğini öğrendiğini söyleyen Servet Koca, konuşmasının bir başka yerinde de “Olayın patladığı akşam Burhanettin Bey’in evinden çıktım. 4 yönetici arkadaşımla buluştum. Olayın nasıl olduğunu konuşurken, bir arkadaşımız evrakların genel merkezden bize gönderildiğini ancak il sekreterinin bizden sakladığını öğrendik” diyerek kendisiyle çelişkiye düştü.

Akdeniz İlçe adayının evraklarının da tıpkı Büyükşehir adayında olduğu gibi dönemin Akdeniz İlçe Başkanı Abdullah Batıyel’i suçlayan Koca, “2 dakikada ulaşabileceği yere yarım saatte varmış ve evrakları geç vermiş. Orhan Galip kendisini defalarca aradı ama ulaşamadık. En sonunda geç teslim ettiği için biz Akdeniz’de de seçime giremedik. Bunun da takdirini sizlere bırakıyorum” diyerek ilçe başkanını suçladı.

Burhanettin Kocamaz olayında da evrakları kendilerinden saklayan İl Sekreteri Üzeyir Güleç’i suçlayan Servet Koca, “Ona güvendim. Benim suçum bu” diyerek sorumluluktan sıyrılmaya çalışması da büyük tepki çekti.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle