Hoşgeldiniz  

TOPAÇOĞLU’NDAN MGC BAŞKANI ÜNAL’A “RESEPSİYON” ELEŞTİRİSİ

admin | 31 Ağustos 2017 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin basının önde gelen isimlerinden Hürriyet Gazetesi eski Bölge Müdürü Oğuz Topaçoğlu, katıldığı 30 Ağustos resepsiyonunda az sayıda gazetecinin hazır bulunmasını ve MGC Başkanı Ahmet Ünal’ın da resepsiyona katılmamasını eleştirdi.

Vali Ali İhsan Su ve eşi Zeliha Su, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 95. Yıldönümü kutlamaları çerçevesinde düzenlenen 30 Ağustos Resepsiyonuna ev sahipliği yaptı. Kültür Merkezi Şeref Salonunda gerçekleşen ve Vali Su ve Eşi’nin davetlileri kapıda karşıladığı resepsiyona; Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Önder Gürbüz, İl Jandarma Komutanı Albay Yusuf Ziyaeddin Cavlak, Sahil Güvenlik Komutanı Albay Fatih Erhan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, mülki ve askeri erkan, il protokolü üyeleri ve davetliler katıldı.

 

Mersin basının ilgi göstermediği resepsiyona katılan Mersin BGasının önde gelen isimlerinden Hürriyet Gazetesi eski Bölge Müdürü Oğuz Topaçoğlu da çok sayıda basın mensubunun ve MGC Başkanı Ahmet Ünal’ın resepsiyona katılamamasını eleştirdi.

 

Oğuz Topaçoğlu kendisine ait sosyal medya hesabından, “30 Ağustos resepsiyonunda ben ve birkaç arkadaşım dışında gazetecilerin olmaması esef verici idi. Gazeteciler Cemiyeti Başkanının olmaması daha da üzücü idi. Gerçi bu başkan basında sansürün kaldırışının yıldönümünde de ”hastalığı” bahanesiyle ortalarda yoktu” diyerek MGC Başkanı Ahmet Ünal’a tepki gösterdi.

 

TEKLİ SPONSOR OLDU KATILDI, VALİ SPONSOR OLMAYINCA KATILMADI!

 

24 Temmuz Basın’da sansürün kaldırılışı nedeniyle kutlanan Basın Bayramı’nda herhangi bir etkinlik yapmayan Mersin Gazeteciler Cemiyeti, buna gerekçe olarak OHAL’i ve MGC başkanı Ahmet Ünal’ın rahatsızlığını bahane etmişti. Mersin’e yeni atanan Vali Ali İhsan Su’nun basınla tanışma toplantısına da MGC Başkanı Ahmet Ünal katılmamıştı.

 

MTOSB başkanı Sabri Tekli’nin düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında baş köşede yer alan Ahmet Ünal’ın uzun bir aradan sonra bir toplantıya katılmasına şaşkınlık yaratmış, daha sonra MTOSB’nin Cemiyet’in düzenlediği Afyon’daki Zafer Yürüyüşü etkinliğine sponsor olduğu ortaya çıkınca Ünal’ın toplantıya katılım nedeni anlaşılmıştı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle