Hoşgeldiniz  

SON DAKİKA… BORÇLANMA ALAMAYAN SEÇER, KARARI MAHKEMEYE TAŞIDI

admin | 09 Eylül 2021 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Eylül ayı oturumunda CHP’li Başkan Vahap Seçer bir kez daha gündeme 265 Milyon TL borçlanma yetkisini getirdi. Bir kez daha komisyona havale edilen borçlanma görüşmeleri sırasında CHP’li Seçer daha önce meclisin reddettiği borçlanma kararlarının Yargıya taşındığını söyledi.

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi yine tartışmalarla başladı. Gündemin 1. Maddesinde CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, gündeme daha önceki oturumlara reddedilen borçlanma yetkisini tekrardan getirmesi görüşüldü.

Komisyona havale edilen borçlanma yetkisi görüşmeleri öncesinde CHP’li Seçer, daha önce reddedilen borçlanma yetkisi kararlarının Mahkemeye taşındığını söyledi.

CHP’li Seçer, “Bu konuda Yargıya gittim. Hukuka göre bütçeye koyduğunuz borçlanma yetkisini tarafıma vermek zorundasınız. Bütçede bu kabul edilmiş. Burada hata yaptım neden geçen sene Yargıya gitmedim diye” dedi.

Konuşmaların ardından Seçer’in istediği 265 Milyon TL borçlanma yetkisi maddesi, ilgili komisyonlara oy birliğiyle havale edildi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle