Hoşgeldiniz  

ÖDÜLLÜ KAYMAKAM’IN MİLLETVEKİLLİĞİ ADAYLIK ADRESİ MERSİN OLDU

admin | 26 Nisan 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

HDP’li Diyarbakır Sur Belediyesi’ne kayyum atamasıyla hem Kaymakam hem de Belediye Başkanı olarak görevlendirilen Bilal Özkan’ın 24 Haziran seçimlerinde Mersin Milletvekili adayı olabilmek için istifa ettiği bildirildi. Özkan, başvuruyu AK Parti’den yapacak.

Diyarbakır’ın merkez Sur ilçe Kaymakamı Bilal Özkan’ın AK Parti Mersin Milletvekili adayı olabilmek için görevinden istifa ettiği bildirildi. YSK’nın belirlediği takvime göre 24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan milletvekilliği seçimlerinde memurların milletvekili adayı olabilmek için istifa etmesi gereken sürenin dolmasına saatler kala Bilal Özkan istifasını sundu.

 

Bilal Özkan, İçişleri Bakanlığı tarafından Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Diyarbakır’ın Sur ilçesine belediye başkanvekili olarak atanmıştı.

 

10 Ocak İdareciler Günü dolayısıyla verilen Yılın İdarecisi ve Üstün Hizmet Ödülü’nün bu yıl kji sahibi olan Bilal Özkan, ödülünü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın elinden almıştı.

 

Bilal Özkan, Mersin siyasetinin de yakından tanıdığı isimlerden. 2014 yerel seçimlerinde AK Parti Silifke Belediye Başkan Adayı olmuştu.

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle