Hoşgeldiniz  

MHP, CHP’Lİ SEÇER’İN ZAM OYUNUNDAN RAHATSIZ: “BU ŞEHRİN TEMELİNE DİNAMİT KOYMAK İSTEYENLERE KARŞI DİMDİK AYAKTAYIZ!”

admin | 11 Mart 2020 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

MESKİ’nin Mart Ayı Olağanüstü toplantısında Cumhur ittifakının CHP’li Seçer’in önerisinden daha fazla indirim istemesi nedeniyle verdiği ret kararını CHP’li Vahap Seçer taraftarlarının “İndirimi Cumhur istemedi” algısını yönetmeye çalışmasına MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli’den sert tepki geldi.

CHP’li Vahap Seçer’in MESKİ’nin Mart Ayı Olağanüstü Genel Kurulu’nda daha önceden getirdiği abone katılım paylarındaki tavan fiyat uygulamasının kent genelinde tepkiye neden olmasının ardından “indirim” uygulamama kararı ve sonrasında yaşananlar Mersin’de gündem olmayı sürdürüyor.

Vahap Seçer’in yüzde 2 olan katılım payı oranını yüzde 1’e çekmek istemesine karşı çıkan Cumhur ittifakı meclis üyeleri bu oranı yüzde 0,45’e çekmek istemesiyle başlayan karışıklık, en sonunda CHP’li Seçer’in “Ret verdiniz indirim yok, olağanüstü toplantıda başka madde oylayamayız” demesiyle zirve yaptı.

GÖLGELİ: “SEÇER MERSİNLİLERİ KANDIRIYOR!”

Sosyal medya ve bazı basın yayın organlarında “Cumhur ittifakı su indirimini engelledi, reddetti” paylaşımları çoğalınca bu sefer de MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli’den Vahap Seçer’e tepki geldi. MHP’li Gölgeli, CHP’li Başkan Seçer’i Mersinlileri kandırmakla suçladı.

“BİZ DAHA FAZLA İNDİRİM İSTEDİK, SEÇER’İN DEDİĞİ ORANI AZ BULDUK!”

Gölgeli, “Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 2019 yılının Kasım ayında yapılan MESKİ Genel Kurul Toplantısında, “Siyasi tüm sorumluluğu alıyorum” diyerek içme suyuna fahiş bir zam uygulamıştı. Milliyetçi Hareket Partisi grubu olarak, Büyükşehir Meclisinde bu zam uygulamasına ret oyu versek de talebimiz karşılık bulamamış, oy çokluğu ile meclisten geçerek uygulamaya konulmuştu. Bu zam sonrası, hemşerilerimizin vermiş oldukları tepkiler, onların bu durumdan yaşadıkları mağduriyetler sonucu “Siyasi tüm sorumluluğu alıyorum” diyerek yola çıkan Vahap Seçer geri atmak zorunda kalarak, dün gerçekleşen MESKİ Olağanüstü Kurul Toplantısında “Su Aboneliklerinden Alınan Katılım Payında” indirim yapılmasını talep etti. Daha önce uygulamaya koyduğu fahiş zam uygulamasında, halkımızın yoğun tepkisi sonucu indirime gitmek isteyen Vahap Seçer’in teklifine, “talep ettiği indirimi az bulmamız ve indirim talebinin sadece belirli ilçelerde değil tüm şehirde uygulanmasını istediğimiz” sebebiyle Cumhur İttifakı olarak ret oyu verdik” dedi.

“BU AHLAKSIZ BİR ALGI OPERASYONU…”

Genel Kurul sonrası yaşananları ahlaksız bir algı operasyonu olarak nitelendiren Gölgeli, “Mersinli hemşerilerimiz bilsinler ki; Cumhur İttifakı, Büyükşehir Meclisinde hizmetin tarafında ve milletin safındadır. “Cumhur İttifakı indirime ret oyu verdi” diyerek sosyal medyada ve basında halkımıza yanlış haber yapanlar, algı operasyonları düzenleyenler ahlaktan yoksun, terbiyesiz ve saygısız kişilerdir! Vahap Seçer’in, Cumhur İttifakına planladığı oyun kendi ayağına dolanmıştır. Cumhur İttifakı, milletin faydasına olan bir talepte bulunmuş, Vahap Seçer yine buna karşı çıkmıştır. Şehrin reklam panolarına ilginç ve yapmacık sözler yazdıran Vahap Seçer, dün bir kez daha milli vicdanların gölgesi altında ezilmiş, millete hizmet aşkı karşısında şaşkına dönmüştür. Mersinli hemşerilerimizin içi rahat olsun, bu indirim talebimiz mutlaka gerçekleşecek, hemşerilerimiz rahata kavuşacaklardır. Gerçeği ve haklıyı olduğu gibi anlatan Cumhur İttifakı, Büyükşehir Meclisinde her türlü yalana, iftiraya, karalama kampanyalarına ve “bu şehrin temeline dinamit koymak isteyen asıl şahıslara” karşı dimdik ayaktadır!” açıklaması yaptı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle