Hoşgeldiniz  

MERSİN’DE FETÖ OPERASYONU: NİĞDE SORUMLULARI YAKALANDI

admin | 02 Temmuz 2018 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Niğde Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturmada 3 yıldır aranan FETÖ/PDY’nin sözde il sorumluların izi Mersin’de bulundu. Mersin’de gerçekleştirilen operasyonda 4 kişi yakalandı.

Mersin’de bu sabah gerçekleştirilen FETÖ/PDY operasyonlarında 3 yıldır aranan Niğde il manevi imamı, örgütün il mütevelli heyetinden, örgüt yöneticisi, örgüte ait Sungurbey Kolejleri kurucusu, örgüt finansörü, örgütün Türkçe olimpiyatları finansörü ve iş adamı olan C.A, örgütün il mütevelli heyetinden örgüt yöneticisi, örgütün finansörü örgüte ait şirket yöneticisi ve para kasası iş adamı O.E, örgütün il mütevelli heyetinden, örgütün kadın yapılanmasından sorumlu, örgüt yöneticisi F.E ve örgütün il mütevelli heyetinden, örgüt finansörü, örgüte ait derneklerde üyeliği bulunan iş adamı K.B yakalanarak gözaltına alındı.

 

Operasyon Niğde Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Niğde İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğünce gerçekleştirildi.

 

Yapılan çalışmalarda FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün Niğde il yapılanmasında yönetici konumunda olan ve yaklaşık 3 yıldır firarı olarak aranan 4 kişi Mersin’de örgüte ait gaybubet evlerinde saklandıklarının tespiti üzerine söz konusu adreslere yönelik yapılan operasyonlarda yakalandı.

 

Operasyonda çok sayıda örgütsel doküman, dijital materyaller, bir miktar para ile 1 külçe altın ele geçirildiği bildirildi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle