Hoşgeldiniz  

MERSİN ÜNİVERSİTESİ PERSONELİNE PİYANGO GİBİ BANKA PROMOSYONU!

admin | 11 Mart 2020 | Eğitim, Ekonomi, Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Üniversitesi tarafından yapılan maaş promosyon ihalesi sonuçlandı. İhaleyi, 27 milyon 250 bin TL teklif veren Garanti BBVA Bankası kazandı.

Mersin Üniversitesi Senato Odasında gerçekleştirilen ve başkanlığını Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erol Yaşar’ın gerçekleştirdiği ihalede, Üniversitem Genel Sekreteri Vedat Güngör, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Sadullah Nasanlı, Personel Daire Başkanı İsa Değirmenci, yetkili sendika başkanı olan Eğitim Bir Sen Mersin 2 nolu Şube Başkanı Öğr. Gör. Ömer Özbilen, banka temsilcileri ve Üniversite ilgili personeli hazır bulundu. 

İhalenin sonuçlanmasıyla; Mersin Üniversitesi’nin akademik, idari ve sürekli işçi statüsündeki personeli tek seferde ve eşit miktarda, kişi başı 5 bin 450 TL promosyon alma hakkına sahip oldu.

Teklif edilen miktar rekor düzeyde olunca, bu durum Üniversite personeli tarafından memnuniyetle karşılandı. Rektör Prof. Dr. Ahmet Çamsarı gerçekleştirilen ihale ile elde edilen maaş promosyonunun tüm personele hayırlı olmasını diledi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle