Hoşgeldiniz  

MERSİN İDMANYURDU’NDAKİ USULSÜZLÜKLERE AİT BİLİRKİŞİ RAPORLARI SAVCILIĞA VERİLMEDİ!

admin | 26 Ocak 2017 | Dünya, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Göreve gelir gelmez Mersin İdmanyurdu eski Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı ile ilgili usulsüzlükleri bilirkişiler aracılığıyla raporlandıran mevcut Başkan Ali Tekin’in, 12 Aralık’ta Savcılığa vereceği deklare edilen yolsuzluk belgelerini Savcılığa vermediği ortaya çıktı.

tekinsavcılığagitmedi

18 Şubat’ta Olağanüstü Genel Kurul’a gidecek olan Mersin İdmanyurdu’nda sular durulmuyor. 28 Eylül’de Mersin İdmanyurdu Başkanlığına seçilen Ali Tekin, göreve gelir gelmez kulübün içindeki usulsüzlükleri ortaya çıkarmak için bir bilirkişi raporu hazırlatmıştı. Rapor, 11 Aralık’ta Mersin İdmanyurdu Meydanında basına ve halka deklare edilmişti.

 

Raporda kulüp eski başkanı Ali Kahramanlı’nın usulsüzlükleri belgeleriyle kamuoyuna sunulmuştu. Basın açıklamasının sonunda da “Bu raporu, tüm belgeleriyle yarın Savcılığa da veriyoruz” denilmişti.

 

Ali Tekin’in hazırlattığı ve 11 Aralık’ta kamuoyuna açıklanan bu raporun Savcılığa verilmediği ortaya çıktı. Yolsuzluk yaptığı iddia edilen Ali Kahramanlı için Ali Tekin’in resmi bir girişimde bulunmaması kafalardaki soru işaretlerini arttırdı.

 

İŞTE KAMUOYUNUN MERAK ETTİĞİ VE CEVABINI BEKLEDİĞİ SORULAR

 

Hazırlanan raporu 11 Aralık’ta kamuoyuyla paylaştınız ve hemen yarın Savcılığa veriyoruz dediniz. Üstünden 45 gün geçmesine rağmen neden resmi bir girişimde bulunmadınız?

 

Ali Kahramanlı’nın usulsüzlüklerinin iddianıza göre belgelenmesine rağmen adli mercilerden saklanmasındaki gerçek gerekçe nedir?

 

Ali Kahramanlı’nın kulüp hesabı üzerindeki icrasını kaldırmak için yaptığınız görüşmelerde bu rapor gündeme geldi mi?

 

Ali Kahramanlı, yolsuzluk yaptıysa, kulüpten alacağı olan rakam haksız bir meblağ değil midir? Kahramanlı macera filmleri ile pazarlık edileceğine Savcılığa gidilseydi de icra resmi yollardan kalksaydı daha doğru olmaz mıydı?

 

Bu raporlara rağmen Kahramanlı neden size “Ancak 1,5 milyon TL verebilirim” demiştir?

 

Bu raporlar sahteyse, Ali Kahramanlı neden karşı açıklama yapmamış hatta Yargı yoluna gitmemiştir? Kahramanlı neden sizinle alacağına karşılık pazarlığa oturmayı, hakkınızda vizyon filmleri suç duyurusunda bulunmaya tercih etmiştir?

 

Ali Kahramanlı ile ortak yönetim listesi kurma iddiaları doğru mudur? Doğru ise yolsuzluk yaptığı iddianıza göre belgelerle sabit bir isimle neden yönetime talip oldunuz? film izle Bu yönetim listesi hazırlama operasyonu iddiasında bu rapor ne kadar etkili olmuştur?

 

SANSASYONEL HABER ÖZEL HABERİDİR… KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ!

 

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle