Hoşgeldiniz  

MERSİN DAHİL TÜRKİYE’NİN DÖRT BİR YANINDA KORSAN TAKSİCİLİĞE DE BAŞLADILAR!

admin | 02 Temmuz 2019 | Ekonomi, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Yurt genelinde sayıları 4 milyonu bulan Suriyeli mülteciler ruhsatsız dükkânlara şimdi de korsan taksiciliği ekledi. Hem de Türkiye’nin dört bir yanında…

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu yetkilileri, kendilerine gelen bir ihbarı değerlendirdiklerini kaydederek, şok bir gerçekle karşılaştı.

Ellerine Suriye kökenli mülteciye ait Arapça yazılı bir korsan taksi kartviziti geçtiğini söyleyen yetkililer, araştırmalarını derinleştirince Türkiye’nin dört bir yanında buna benzer grişimleri de tespit ettiler.

Türkiye’de Suriyeli korsan taksi şoförü olduğunu söyleyen Apaydın, “Son dönemde bu konuyla ilgili oldukça ihbar aldık ve yakın zamanda elimize üzerinde Arapça yazılı bir taksi kartviziti geçti. Durumu yetkili mercilere bildiriyoruz ‘Ne yapalım onlar da geçinecek’ cevabını alıyoruz. Bu sıkıntı Samsun’da da var, İstanbul’da da var, Trabzon’da da var, Mersin’de, Bursa’da da var, İzmir’de de var, Diyarbakır’da da var. Yani kısacası Türkiye’nin neredeyse tüm kentlerinde var” diye konuştu. 

TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, Suriye kökenli sığınmacıların korsan taksicilik yaptıklarını tespit ettiklerini belirterek, “Esnafımız vergi verirken, onların vergisiz çalışması insanın zoruna gidiyor” dedi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle