Hoşgeldiniz  

MARİNA’YA ADETA BOMBA DÜŞTÜ… İŞYERLERİNİN RUHSATLARI İPTAL EDİLDİ

admin | 19 Eylül 2020 | Ekonomi, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin İdare Mahkemesi’nin işyeri ruhsat ve yapı kullanma izin belgelerinin iptali kararı doğrultusunda Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nden flaş hamle geldi. İl Müdürlüğü Mahkeme kararı doğrultusunda Marina’daki tüm işyerlerinin ruhsatlarının iptal edildiğini duyurdu.

Mersin kamuoyunda uzun tartışmalar neden olan Marina’daki AVM ve yapılaşma için Mersin 2. İdare Mahkemesi Yat Limanı İnşaatına ilişkin tüm yapı ruhsatı belgeleri ve yapı kullanma izin belgelerinin iptaline karar vermişti.

TÜM RUHSATLAR İPTAL

Mahkeme’nin bu kararının ardından Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nden kent gündemini sallayacak karar çıktı.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Mersin 2.İdare Mahkemesinin 13/01/2020 tarihli ve 2020/41 sayılı kararı doğrultusunda Mersin Yat Limanı İnşaatına ilişkin Müdürlüğümüzce düzenlenmiş tüm yapı ruhsatı belgeleri ve yapı kullanma izin belgeleri iptal edilmiştir” ifadelerini kullandı.

CANLI MÜZİK İZİNLERİ DE İPTAL EDİLDİ

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Marina’da canlı müzik izinlerinin de iptal edildiğini bildirdi.  İl Müdürlüğü, “644 sayılı Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı’nın Kuruluş ve Görevleri Hakkında KHK’nın 2inci maddesinin 1 inci fıkrasının (h)bendi ve daha sonradan düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Teşkilatı Hakkında 10/07/2018 tarih ve 30474 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan 1 No’lu Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 97inci maddesinin(h)bendi gereğince yetkili idare sıfatıyla verilmiş olan; işyeri açma ve çalışma ruhsatları, canlı müzik izinleri, mesul müdürlük belgeleri ilgi olur ile iptal edilmiştir” kararını tebliğ etti.

İŞTE O KARAR:

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle