Hoşgeldiniz  

KOCAMAZ’DAN “OZAN CEYHUN” PAYLAŞIMLARINI KALDIRAN MHP’LİLERE TEPKİ

admin | 26 Şubat 2020 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

MHP’de yeni bir tartışmaya neden olan Ozan Ceyhun paylaşımlarının kaldırtılmasına bir tepki de İYİ Parti GİK Üyesi Burhanettin Kocamaz’dan geldi. Kocamaz, “Şimdi bu paylaşımları kaldırınca Ozan Ceyhun’un Ülkücü katili olarak itham edilmesi, kırmızı bültenle aranmış olması, Ermeni yasa tasarısı hazırlamış olması ve ülkeye eylem ve söylemleri ile yapmış olduğu ihanetler ortadan kalkmış mı oldu?” diyerek paylaşımlarını bir talimatla kaldıran MHP’lilere tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 1980’de Ülkücü Mustafa Erol cinayetini işleyen kişi olduğu iddia edilen Ozan Ceyhun’u Viyana Büyükelçisi olarak ataması, Ülkücü camiada büyük tepki çekmişti. Özellikle sosyal medyada ve basın yoluyla tepkilerini dile getiren MHP’lilere de de Genel Başkan Devlet Bahçeli’den büyük tepki gelmesini şok yaratmıştı.

Partisinin TBMM’deki grup toplantısında konuyla ilgili konuşan MHP Lideri Devlet Bahçeli, “Bu atamayı maske yaparak Cumhur İttifakı’na husumet kusanlar, bilip bilmeden, partimizin resmi görüşü teşekkül etmeden akıntıya kapılanlar yanlış yapmışlar, ters köşeye yatmışlardır. Üzülerek ifade etmeliyim ki, bu tuzağa bazı milletvekillerimizin ve parti yöneticilerimizin düşmesi de hazin ve ibretlik bir vakıadır. Milliyetçi Hareket Partisi’ne sosyal medyadan istikamet çizilemez” demesinin ardında MHP’li milletvekilleri tepki paylaşımlarını silmişti.

KOCAMAZ: “BUNU ÜLKÜCÜ CAMİANIN TAKDİRİNE BIRAKIYORUM!”

MHP’li milletvekillerinin bu paylaşımlarını silmesine bir tepki de İYİ Parti GİK Üyesi Burhanettin Kocamaz’dan geldi.

Ülke genelinde Ülkücü katili olarak bilinen ve Alman Vatandaşı olan Almanya’da Milletvekili iken Türkiye aleyhine Ermeni Yasa Tasarısı hazırlayıp Alman parlamentosuna sunan Ozan Ceyhun’un Viyana Büyükelçiliğine atanmasına bütün Ülkücülerin haklı bir tepki gösterdiğine dikkat çeken Kocamaz, “Ancak bu gün Sosyal medyada paylaşımlar yapan bazıları şu anda bir yerlerden sinyal aldılar ya da fırça yediler ki o paylaşımları kaldırıp yerine hiç te alakası olmayan paylaşımlar koydular. Şimdi bu paylaşımları kaldırınca Ozan Ceyhun’un Ülkücü katili olarak itham edilmesi, kırmızı bültenle aranmış olması, Ermeni yasa tasarısı hazırlamış olması ve ülkeye eylem ve söylemleri ile yapmış olduğu ihanetler ortadan kalkmış mı oldu? Yani bu arkadaşlar paylaşımlarını kaldırınca malum şahıs aklanmış mı oldu? Bunu Türk Milletinin özellikle de Ülkücü Camianın takdirine bırakıyorum” diyerek tepkisini dile getirdi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle