Hoşgeldiniz  

KILIÇDAROĞLU PAZAR GÜNÜ SİLİFKE’DE

admin | 20 Nisan 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan seçimlerde henüz bir aday açıklaması yapmayan CHP’nin Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 22 Nisan’da Silifke Belediyesi’nin gerçekleştireceği Yörük çalıştayına katılacak.

24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için henüz net bir aday ismi açıklayamayan Cumhuriyet Halk Partisi’nin Genel başkanı kemal Kılıçdaroğlu’nun 22 Nisan Pazar Günü Silifke’ye geleceği bildirildi.

 

CHP’li Silifke Belediyesi’nin yaylalara Yörük göçünün başlaması nedeniyle gerçekleştirdiği çalıştaya katılacağı bildirilen Kılıçdaroğlu, Gökbelen Yaylasında vatandaşlara hitap edecek.

 

CHP’nin seçimlere 65 gün kalmasına rağmen henüz bir Cumhurbaşkanı adayının olmaması kafaları karıştırırken, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun da aday olup olmayacağı kamuoyunda merakla bekleniyor.

 

Kemal Kılıçdaroğlu adaylık için henüz bir açıklama yapmazken, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Kılıçdaroğlu’nun adaylığıyla ilgili bir takım açıklamalarda bulundu.

 

“KILIÇDAROĞLU, PARLAMENTER SİSTEME TALİPTİR”

 

CHP’li Özkoç, “Cumhuriyet Halk Partisinin Genel Başkanı böyle bir şeye talip olmadığını ta başından beri ifade ediyor. Cumhuriyet Halk Partisinin Genel Başkanı, Başbakanlığa taliptir, parlamenter sisteme taliptir; demokrasiyle yönetmeye, laik Türkiye Cumhuriyeti’ni yönetmeye taliptir. AKP Genel Başkanı ise ülkeyi, zorunlu ittifaka zorladığı siyasi partilerle birlikte tek başına yönetmeye taliptir. Bu zulmü, bu zalimliği, demokrasi dışı bu anlayışı Cumhuriyet Halk Partisi 24 Haziranda engelleyecektir” dedi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle