Hoşgeldiniz  

İŞTEN ÇIKARTILAN ÖZEL GÜVENLİKLER PATLADI: BOMBA İDDİALAR

admin | 07 Ekim 2021 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Vahap Seçer’in kıyımına uğrayan yüzlerce Özel Güvenlik personeli, en sonunda dayanamadı, CHP’li yönetim tarafından kendilerine yapılan haksızlıkları dile getirdi. Personelin nasıl hakkının verilmediğini okudukça şok olacaksınız.

31 Mart yerel seçimlerinin ardından göreve gelen CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in, önceki dönem işçilerine uyguladığı kıyım 3 bini aştı. Son olarak önceki dönemde işe alınan özel güvenlik personelinin büyük çoğunluğunu haksız ve hukuksuz bir şekilde işten çıkaran CHP’li Seçer’e, özel güvenlikler büyük tepki gösterdi.

Seçer döneminde uğradıkları haksızlıkları sosyal medya üzerinden dile getiren özel güvenlikler, birçok haklarının verilmediğini savundu.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

* Sayın Vahap Seçer “her şey güzel olacak” sloganıyla Mersin Büyükşehir Belediye başkanı olarak seçildikten sonra bizler de her şeyin güzel olacağını ümit ettik fakat her şey cehennem oldu.

* KHK’nın sona ermesi itibariyle sosyal haklarımızın hiç birini alamadık. Sendikamız, İmar İnşaat A.Ş tarafından mahkemeye verildi. Türkiye’nin en düşük maaşı tamamı 2 bin 820 TL olarak alan belediye unvanıyla Cumhuriyet Halk Partisi olarak tekrar tarihe imza attık.

* Yıllık verilmesi gereken kıyafet ve teçhizat istihkaklarımız verilmediği gibi üzerinde bulunmayan personeller hakkında tutanak işlemleri yapıldı.

* Bizlere atanan şube müdürleri, üzerimizde egolarını tatmin ettiler ve İŞ Kanununa aykırı her mobbinge maruz bıraktılar. Kışın montların yakalarının kapatılması yasaklandı, hepimiz hastalandık.  Rapor almak yasaklandı, eşimiz hastalandı, çocuğumuz hastalandı izin vermediler.

* Her gün bir yerde görevlendirme yapılarak yıldırma politikası uygulandı. Karşı siyasi görüşlü personeller belediyenin en ücra köşelerinde görevlendirildi. Ulaşımları için hiçbir imkan sağlanmadı.

* Pandemi döneminde en ağır koşullarda çalıştırıldık. Çalışma alanlarımızda dezenfektan, yedek maske hiçbir şekilde tedarik edilmedi. “Vahap Seçer” maskeleri reklam amaçlı takılması zorunlu kilindi.

*Akabinde bu zor şartlarda çalıştığımız halde ekmeğimize, işimize sahip çıkma mücadelesi verirken, Sayın Vahap Seçer “her şey güzel olacak” dedi, bizleri ücretsiz izine gönderdi. Ücretsiz izinlerimiz bittikten sonra Sayın Vahap Seçer “her şey güzel olacak” dedi, bizleri zorunlu yıllık izine çıkarttı. Bu da yetmiyormuş gibi dalga geçercesine 1 hafta is başı yaptırıp, hiçbir mazeret, hiçbir tutanağımız, hiçbir yüz kızartıcı suçumuz olmadığı halde “her şey güzel olacak” denilerek, iş çıkışımızı verdi.

* Namus sözü verdiniz, tutmadınız. “Her şey güzel olacak” dediniz, hayatı zehir ettiniz. “Mart’ın sonu bahar” dediniz, geldiğiniz günden bu yana kışı yaşıyoruz.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

İŞTEN ÇIKARTILAN ÖZEL GÜVENLİKLER PATLADI: BOMBA İDDİALAR için 1 yorum

  1. Şevket kesen dedi ki:

    Aynen benide dün hicbir mazeret olmadan işten cıkışı verildi bir mj ile bumu güzel olacak

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle