Hoşgeldiniz  

“İŞEME VAKASINDA” KABAK GÜVENLİKLERE PATLADI: GECE VARDİYASINDAKİ GÜVENLİKLER İŞTEN ATILDI

admin | 01 Kasım 2021 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Tarsus Otogarı otoparkında gece vakti bir vatandaşın alkol aldıktan sonra duvara işemesi nedeniyle açığa alınan gece vardiyasında görevli özel güvenlik personellerinin savunmaları için çağrıldıkları günün öncesinde iş çıkışlarının verilmesi skandal olarak yorumlandı.

CHP’li Büyükşehir yönetiminin önceki dönem işçileri üzerinde uyguladığı kıyımın dozu artarken, işten çıkarıma gerekçeleri için uydurulan sözde bahaneler de kamuoyunda büyük tepki çekmeye devam ediyor.

Son olarak geçtiğimiz ay Tarsus Otogarında meydana gelen skandal olaydan sonra açılan soruşturmanın sonuçlandığı kaydedildi. Tarsus Otogarı otoparkında gece vakti araçların arasında oturarak alkol alan bir vatandaşın araçların arasına işemesi kameralara yansıyınca, gece vardiyasında görevli 4 özel güvenlik personeli açığa alınmıştı.

Kendilerinden savunma istenen personellerin, savunma vermek için İmar A.Ş’ye gittiklerinde savunmaya gerek duyulmadan iş çıkışlarının verildiği haberini almaları şok yarattı.

Otogar kapısında görevli olan personellerin otoparka işeyen vatandaş nedeniyle işten çıkartılmaları, Seçer yönetiminin milliyetçi/muhafazakar işçiler üzerinde uyguladığı baskı ve kıyımın geldiği noktayı da gözler önüne serdi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle