Hoşgeldiniz  

İŞÇİ ÇIKARMALAR ANAMUR BELEDİYESİ’NE SIÇRADI: ESKİ BAŞKAN’DAN YENİ BAŞKAN’A UYARI!

admin | 05 Ekim 2019 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Büyükşehir’de yaşanan işten çıkarmalar Anamur Belediyesi’ne de sıçradı. Eski Belediye Başkanı İYİ Partili Mehmet Türe, işten çıkarmalara başlayan MHP’li Hidayet Kılınç’a seslendi: “Bu çalışanların tamamı gerçek Ülkücülerdir!”

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde 31 Mart yerel seçimlerinde CHP-HDP ittifakının diyetinin karşılığı olan HDP’li kadrolara yer açmak için başlatılan işçi kıyımı diğer belediyelere de farklı hesaplaşmalar için sıçradı.

Son olarak İYİ Parti’den MHP tarafından devralınan Anamur Belediyesi’nde de işçi çıkarmaların başlaması üzerine eski Belediye Başkanı Mehmet Türe açıklama yaptı.

“ÇIKARTILANLARIN HEPSİ ONURLU KİŞİLERDİR”

Anamur Belediyesi’nde başlatılan işçi çıkarmalara değinen Mehmet Türe, “İşten çıkarılacaklara baktığımız zaman tamamı dürüstçe işini yapan, çalışkan, evine alın teriyle rızık götürmeye çalışan, gariban ama onurlu kişiler… Çıkarılmaları için kıstas ve kriter ne? Ülkücü olmak mı? Seçim öncesinde aldığı maaşı hak etmek için belediyesine ve Anamur’a hizmet etmek mi? Yoksa kendisini işe alıp, on yıl siyaset ayrımı yapmadan, onurlarını kırmadan onları seven, sayan belediye başkanlarını arkasından vurmamak mı?” diye sordu.

“BU ÇALIŞANLARIN TAMAMI GERÇEK ÜLKÜCÜLERDİR”

İşten çıkarılan kişilerin özelliklerine dikkat çeken Türe, “Bu çalışanların tamamı gerçek ülkücülerdir… Yola çıktıklarını asla satmayanlardır… Şu andaki yönetenlere hiç bir zaman sövmeyen, hakaret etmeyenlerdir, son on güne kadar sövüp sayıp da, ittifak gücünü görüp gemiyi ilk terk edenler gibi değillerdir. Şu an işlerini hakkı ile yapıp mevcut yönetime yanlış yapmayanlardır… Hepsi şu an kendilerini işten çıkaracak kişinin milletvekili seçilebilmesi için yıllarca gece gündüz koşturan kişilerdir. Hepsi zamanın ocak başkanlarının ve MHP ilçe başkanlarının referanslarıyla işe girenlerdir… Sadece kendileri değil, aileleri de ülkücü ve Türk Milliyetçileridir” dedi.

Türe sözlerini şöyle tamamladı:

“Sonuç olarak: İşten atma kararlarından hemen vazgeçmeleri gerekmektedir. İllaki yer boşaltacaklarsa, kendilerine her türlü imkanı veren kişiyi son on günde satanların, ilk fırsatta kendini hayda hayda satacaklardan başlamalarını tavsiye ediyoruz!”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle