Hoşgeldiniz  

FLAŞ İDDİA… BÜYÜKŞEHİR-YENİŞEHİR-AKDENİZ BELEDİYELERİNİN DAĞITTIĞI MASKELERLE İLGİLİ ŞOK OPERASYON!

admin | 08 Nisan 2020 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin İl Jandarma Komutanlığı’nın bir ihbar üzerine maske üretim merkezine gerçekleştirdiği operasyonun ardından ortaya şok bir iddia atıldı. Steril olmayan koşullarda üretim yaptığı belirlenen atölyede ele geçirilen maskelerin Büyükşehir, Yenişehir ve Akdeniz Belediyelerince dağıtıldığı öne sürüldü.

Mersin İl Jandarma Komutanlığı gerçekleştirdiği operasyonla korona virüs salgınının yayılmasını önlemek maksadıyla kullanılan maskelerin üretildiği atölyedeki mallara el koydu.

Akdeniz İlçesi Nusretiye Mahallesinde bir şahsın izinsiz olarak koruyucu maske ve tulum

imal ettiği ihbarı üzerine harekete geçen Jandarma ekipleri, Mersin 1. Sulh Ceza Hakimliğinden alınan arama kararıyla operasyonu gerçekleştirdi.

ATÖLYE MÜHÜRLENDİ!

Atölyede yapılan incelemede İş yerinin işyeri açma ve çalışma ruhsatı ile vergi levhasının olmadığı, Sağlık Bakanlığından gerekli izinleri almadan ve steril olmayan koşullarda koruyucu maske ve tulum imal ettiği tespit edildi. İş yerinde 13 bin adet korucu maske, 462 adet koruyucu tulum ile bin adet maske yapımında kullanılan lastiğe el konuldu. İzinsiz faaliyet gösteren iş yeri ise Akdeniz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince mühürlendi. Olay ile ilgili gözaltına alınan 1 kişi ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

ŞOK İDDİA… BELEDİYELER SAĞLIKSIZ ÜRÜNLERİ HALKA DAĞITTI!

Operasyonun ardından ortaya çıkan görüntüler şok yarattı. Atölyede üretilen ürünlerin Büyükşehir, Yenişehir ve Akdeniz Belediyeleri tarafından halka dağıtılan maskelerle aynı marka olması Mersin’e bomba gibi düştü.

Sağlıksız koşullarda üretildiği için mühürlenen ve mallarına el konulan işletmenin ürettiği maskelerin Belediyeler eliyle halka dağıtılmasının ardından gözler Belediyelere çevrildi. Belediyelerin bu ürünlerden ne kadar aldığı ve ne kadarının vatandaşlara dağıtıldığı merak edilirken, halk sağlığını tehdit eden ürünleri halka dağıtmaları nedeniyle herhangi bir soruşturma geçirip, geçirmeyecekleri de cevap bekleyen sorular arasında.

İŞTE OPERASYONDA ELE GEÇİRİLEN MASKELERİN MARKASI:

İŞTE BÜYÜKŞEHİR’İN DAĞITTIĞI MASKELER:

İŞTE YENİŞEHİR’İN DAĞITTIĞI MASKELER:

İŞTE AKDENİZ’İN DAĞITTIĞI MASKELER:

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

FLAŞ İDDİA… BÜYÜKŞEHİR-YENİŞEHİR-AKDENİZ BELEDİYELERİNİN DAĞITTIĞI MASKELERLE İLGİLİ ŞOK OPERASYON! için 1 yorum

  1. […] FLAŞ İDDİA… BÜYÜKŞEHİR-YENİŞEHİR-AKDENİZ BELEDİYELERİNİN DAĞITTIĞI MASKELERLE İLG…  Paylaş YazdırPDFE-Mail Etiketler: […]

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle