Hoşgeldiniz  

FLAŞ GELİŞME… HAFTA SONU MERSİN’DE SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASI YOK!

admin | 06 Mayıs 2020 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

İçişleri Bakanlığı, 8 Mayıs saat 24.00 ile 10 Mayıs saat 24.00 arasında 24 ilde uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasına ilişkin, valiliklere genelge gönderdi. Bu haftaki kısıtlamada Mersin yer almadı.

Genelgede, yasak boyunca hangi kurum ve iş yerlerinin açık olacağı, nerelerin kapalı kalacağı, kimlerin yasaklardan muaf tutulacağı ayrıntılarıyla açıklandı.

HANGİ İLLERDE UYGULANACAK?

Koronavirüs tedbirleri kapsamında 08.05.2020 tarihi saat 24.00 ile 10.05.2020 tarihi saat 24.00 arasında Adana, Ankara, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kocaeli, Konya, Manisa, Mardin, Ordu, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Van ve Zonguldak olmak üzere 24 ilde vatandaşların sokağa çıkmalarının kısıtlandığı belirtildi.

İçişleri Bakanlığı bu hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasında Mersin’i muaf tuttu. Korona virüs önlemleri kapsamında getirilen iller arası seyahat kısıtlaması 7 ilde Cumhurbaşkanı Erdoğan kararıyla kaldırılmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan kararı, ”Şehirlerarası giriş-çıkış sınırlandırmasını ilk etapta bu geceden itibaren 7 ilimiz için bitiriyoruz. Bu illerimiz, Antalya, Aydın, Erzurum, Hatay, Malatya, Mersin ve Muğla’dır” şeklinde ifadeler kullanarak duyurmuştu.

Mersin bu kapsamda hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasınının dışında tutuldu.  

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

FLAŞ GELİŞME… HAFTA SONU MERSİN’DE SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASI YOK! için 1 yorum

  1. Nihat Genç dedi ki:

    Süper. ..

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle