Hoşgeldiniz  

FLAŞ GELİŞME… AK PARTİ’DE 3 DÖNEM KALKIYOR

admin | 02 Mayıs 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Türkiye 24 Haziran’da yapılacak seçimlere kilitlenmişken AK Parti’den flaş bir hamle geldi ve 3 dönem kuralı kaldırıldı.

24 Haziran seçimleri öncesinde AK Parti’de en çok merak edilen konuların başında 3 dönem kuralının uygulanıp, uygulanmayacağı sorusu geliyordu.

 

Bu sorunun cevabı AK Parti’ye yakınlığıyla bilinen Star Gazetesi Yazarı Mustafa Kartoğlu’ndan geldi. Kartoğlu yazısında AK Parti Genel Merkezi’nin 3 dönem kuralına takılan milletvekili ve bakanlara mesaj gönderdiğini ifade etti.

 

Konuya yazısının son bölümünde değinen Kartoğlu, AK Parti’de 3 dönem kuralının tamamen bittiğini parti genel merkezinden gelen mesajla şöyle duyurdu: “Cuma yazımda, AK Parti’de aralarında bazı bakanların da olduğu‘3 dönemlik’ milletvekillerinin aday olmayacaklarını yazmıştım. Ancak hafta sonu Genel Merkez ‘herkesin başvurmasını’ istedi. Vekilleri ‘sözlerinden caymakla’ suçlamayın.”

 

LÜTFİ ELVAN DA BAŞVURU YAPACAK!

 

Kalkınma Bakanı ve Ak Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan da 3 dönem kuralına takılıyordu. Bu mesajın ardından Ak Parti’ye yakın kaynaklar Bakan Elvan’ın da milletvekilliği adaylık başvurusu yapacağını öne sürdü.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle