Hoşgeldiniz  

ELLEŞME BABA YORGUN… EMEKLİ ÖZCAN “BATAK” MASASINDA

admin | 27 Temmuz 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li eski Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, 15 yıllık köhne yönetimin ardından emeklilik günlerini komşularıyla batak oynayarak geçiriyor.

CHP’li eski Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, yaz tatilini Mersin’de geçiriyor. 15 yıllık Belediye Başkanlığının ardından 2014 yerel seçimlerinde Mersinliler tarafından emekli edilen Macit Özcan, oturduğu sitenin kafeteryasında komşularıyla birlikte üstünde deniz şortu ve plastik terlikleriyle iskambil oynayarak vakit geçiriyor.

 

Büyükşehir koltuğunu kaybetmesinin ardından CHP’li Özcan ile kardeşleri ve oğlunun da aralarında bulunduğu 48 kişinin ‘ihaleye fesat karıştırmak’, ‘rüşvet ve organize suç örgütü kurmak’ suçlamalarıyla yargılanıyordu. Macit Özcan yargılandığı dava dışında aracının kurşunlanmasıyla da Mersin kamuoyunda uzun süre gündemde kalmıştı.

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

ELLEŞME BABA YORGUN… EMEKLİ ÖZCAN “BATAK” MASASINDA için 2 Yorum

  1. Kemal Eyyüp Oğultürk dedi ki:

    Bir insan emekli olursa ne yapar.?? Komşuları ile okey oynıyamazmı?? Komşuları ile gayet doğal birlikte olması nerenize battı anlayamadım..Macitfobi hastalığından kurtulun artık..

  2. MUSTAFA ÇELİK dedi ki:

    ONCA İFTİRALARA KUMPASLARA RAĞMEN İNSAN İÇERİSİNE ÇIKAN SAYIN MACİT ÖZCAN’A HELAL OLSUN. TEVAZUSU KİMLERİN NERELERİNE DOKUNDU, O DA BİLDİRİLSEYDİ KEŞKE.ESASEN BUNU HABER YAPARAK KİMLERİN T.ŞAKLARI HOKKALANMAK İSTENİYOR, O DA BİLİNMEKTE.TEŞEKKÜR EDİLECEĞİNE, KUMPASLAR YETMEDİĞİ İÇİN YIPRATILMAYA DEVAM POLİTİKASI ÖYLE Mİ, YEMEZLER.

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle