Hoşgeldiniz  

DUY MACİT ÖZCAN DUY… DENİZPARK GİTTİ MİLLET BAHÇESİ GELDİ…

admin | 29 Ekim 2018 | Dünya, Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Hafta sonu Mersin’de temaslarda bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, TSG Stadı’nın Millet Bahçesi’ne dönüşümünü açıklarken, CHP’li Macit Özcan döneminde yapılan ve Danıştay tarafından yıkımına karar verilen Deniz Park’ın da Millet Bahçesi olacağını duyurdu.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Tunceli’nin Nizamiye Kırsalında gerçekleştirilen operasyon sırasında olumsuz hava koşulları nedeniyle donarak şehit düşen Mersinli Şehitler Jandarma Uzman Çavuş Ferruh Dikmen ve Jandarma Uzman Çavuş Asım Türkel’in evlerine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Lütfi Elvan’la birlikte taziya ziyaretinde bulunmak üzere Mersin’e geldi.

 

OCAK VEYA ŞUBAT AYINDA BAŞLANACAK

 

Şehit ailelerini ziyaret ettikten sonra Mersin Valiliği’ne geçen Bakan Kurum burada büyük tartışmaya yol açan Tevfik Sırrı Gür Stadı’nın Millet Bahçesi’ne dönüşme projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Stadın yıkımına başlandığını kaydeden Bakan Murat Kurum, “Ocak veya Şubat aylarında Millet Bahçesi’nin yapımına başlanacağını da duyurdu.

 

ŞOK: “DENİZPARK DA MİLLET BAHÇESİ OLUYOR!”

 

Bakan Kurum Mersinlilere Millet Bahçesi ile ilgili bir haber daha verdi. 50 dönüm olan TSG’ Stadı’nın Millet Bahçesi’ne dönüşmesinin yanı sıra CHP’li Macit Özcan döneminde 35 Milyon TL’ye mal olan ve Danıştay tarafından yıkım kararı olduğu gerekçesiyle yıkılan Aqua park alanının da Millet bahçesi’ne dönüşeceğini söylemesi Mersin’de şok yarattı. Bakan Kurum, “TSG’nin önünde önünde denizpark diye bilinen yaklaşık 60 dönümlük bir alan daha var. Bunu da Mersinlilere kazandıracak şekilde Millet Bahçemizi büyütüyoruz. 110 dönüm alanda, içinde Millet Kıraathanesinin olduğu, sosyal anlamda bütün vatandaşlarımızın her türlü ihtiyacını karşılayabileceği bir alan projesini gerçekleştirmiş olacağız” diyerek bölgenin değerlendirileceğini belirtti.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle