Hoşgeldiniz  

DERNEK BAŞKANI DALGIÇ, ÖNCE AMCAYI SAVCILIĞA VERDİ ARDINDAN İSTİFA ETTİ

admin | 02 Ekim 2017 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Özgecanlar Derneği Başkanı Hediye Koçoğlu Dalgıç, Tarsus’ta katledilen Özgecan Aslan’ın amcasının yaptığı dünkü ağır açıklamanın ardından bugün istifa etti. Dernek Başkanı Dalgıç amcanın iddiaları için de Savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu kaydetti.

Mersin’in Tarsus ilçesinde okul çıkışı bindiği dolmuşta katledilen Özgecan Aslan’ın amcası Yaşasın Aslan’ın, Özgecanlar Derneği Başkanı Hediye Dalgıç’ın, Özgecan’ın babası Mehmet Aslan’ı tehdit ettiğini ileri sürerek suç duyurusunda bulunacağını açıklamasının ardından, Dalgıç ile 3 Yönetim Kurulu Üyesi dernekten istifa etti. Dalgıç, Yaşasın Aslan hakkında  Mersin Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunduğunu da söyledi.

 

Hediye Koçoğlu Dalgıç, 5 kişilik Yönetim Kurulu’ndan kendisi dahil 4 üyenin istifa ettiğini, yönetimde sadece Özgecan’ın kardeşi Beste Aslan’ın kaldığını açıkladı.

 

Dalgıç, “Özgecan kızımızın ailesinin yaptığı talihsiz açıklama, artık amacına yönelik olarak dernek faaliyetlerinin yönetimimiz tarafından sürdürülmesi olanağını ortadan kaldırmış ve bu sürece bazı siyasi kesimlerin destek vermesi, gündemin siyasi arena malzemesine dönüşmesine neden olmuştur. Başta kızımızın anısına duyduğumuz saygı nedeniyle bu konuda gündem oluşturmak isteyen kimseye meydan vermeyeceğimizi belirterek, dernek yönetimi olarak istifamızı sunuyoruz” diye konuştu.

 

Dernek Başkanı olarak tarafına ve Yönetim Kurulu Üyelerine yönelik iddiaların asılsız olduğunu söyleyen Dalgıç, bu asılsız iddialara ilişkin de Mersin Cumhuriyet Başsavcılığına amca Yaşasın Aslan hakkında suç duyurusunda bulunduğunu bildirdi.

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle