Hoşgeldiniz  

CHP’Lİ SEÇER YARGI KARARINA RAĞMEN MOBBİNGDEN VAZGEÇMİYOR… BU SEFER BÜROKRATLARA ŞEHİR İÇİ SÜRGÜNÜ!

admin | 20 Ağustos 2020 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Vahap Seçer, önceki dönemde görev yapan yaklaşık 35 bürokratı ilçelere sürgüne göndermişti. Yargı kararıyla eski görev yerlerinde işe başlama hakkı alan bürokratlara Seçer’den yeni bir darbe geldi.

31 Mart 2019 yerel seçimlerinin ardından göreve gelen CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, göreve gelir gelmez önceki dönemde iş başı yapan milliyetçi/muhafazakar işçileri performans düşüklüğü bahanesiyle, hiçbir haklarını teslim etmeden kapının önüne koymuştu.

MOBBİNGİN DOZU HER SEFERİNDE DAHA DA ARTTI

Bununla da yetinmeyen CHP’li Seçer, yine önceki dönemde Genel Sekreter Yardımcılığı başta olmak üzere daire başkanlığı görevinde bulunan 20 yılın üstündeki devlet memurlarına mobbing uygulayarak, pasif şube müdürlükleri vermişti. Seçer yönetimi, bununla da yetinmemiş, mobbingin dozunu arttırarak tüm geçmiş dönem bürokratlarını ilçelere sürmüştü. Toplam 35 bürokrat CHP’li Seçer’in bu kararına itiraz etmiş ve kararın hukuksuz olduğu gerekesiyle Yargı’ya başvurmuştu.

YARGI KARARINA RAĞMEN SÜRGÜNE DEVAM ETTİ

Yargı kararıyla yürütmeyi durdurma kararı alan ve eski görev yerlerinde işe başlama hakkı kazanan bürokratlara Seçer yönetiminden yeni bir darbe daha geldiği öğrenildi. CHP’li Seçer yönetiminin, Yargı kararıyla eski görev yerlerinde işe başlama hakkı kazanan bürokratları bu sefer de şehir içindeki başka birimlerde yine pasif görevlerde konumlandırdığı iddiası ortalığı karıştırdı.

CHP’li Seçer yönetiminin Mahkeme kararını yok sayarak, önceki dönem bürokratlarına mobbing uygulamayı sürdürmesi kamuoyunda tepkiyle karşılandı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle