Hoşgeldiniz  

CHP’Lİ SEÇER: “HEDEFİM BÜYÜKŞEHİR”

admin | 22 Nisan 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Vahap Seçer, 24 Haziran seçiminde milletvekili adayı olmayacağını, tek hedefinin Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni kazanmak olduğunu açıkladı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adı öne çıkan CHP’li Vahap Seçer, 24 Haziran Genel Seçimi’nde milletvekili adayı olmayacağını, hedefinin Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve belediyenin partisine kazandırılması olduğunu açıkladı. Seçer, bu amaç doğrultusunda 24 Haziran’a kadar da 24 Haziran’dan sonra da ara vermeden çalışmaya devam edeceğini söyledi.

 

Kanal 33 Televizyonu’nda Duygu Canova’nın hazırladığı programın konuğu olan Seçer, önemli açıklamalarda bulundu.

 

1 yılı aşkın bir süredir Mersin özelinde sahada çalışmalar yaptığı için bu olumsuz tabloyu daha net olarak gözlemlediğini, toplumun yenilik ve değişim istediğini vurgulayan Seçer, ancak 24 Haziran’da kendisinin milletvekili olmak için aday olmayı düşünmediğini açıkladı. Hedefini, erken genel seçim açıklanmadan çok önce Büyükşehir Belediye Başkanlığı olarak belirlediğini ve bu hedefe ulaşmak için

 

Mersin’de toplumun tüm kesimleriyle buluşmaya ve kente ve ülkeye dair sorunları dinlemeye ve çözüm önerilerini paylaşmaya gayret ettiğini belirten Seçer, bundan sonra da partisinin Büyükşehir Belediyesi’ni kazanması adına çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceğini belirtti. Seçer, “Benim bir yıldır önüme koymuş olduğum hedef, Büyükşehir Belediyesi’ni partimize kazandırmak ve halka hizmet etmektir. 24 Haziran’a kadar da 24 Haziran’dan sonra da partim için, partime büyükşehir belediye başkanlığını kazandırmak için çalışmalarımı gece gündüz demeden sürdüreceğim” diye konuştu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle