Hoşgeldiniz  

CHP’Lİ SALICI: “MERSİN, ADANA VE ANTALYA’DAKİ BÜYÜK DEĞİŞİMİ HAZIR OLUN!”

admin | 17 Eylül 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, Habertürk TV’de katıldığı bir programda CHP’nin kesinlikle yerel seçimlerde ittifak yapmayacağının altını çizdi.

Habertürk Televizyonunda yayınlanan Gündem programına katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı yerel seçimlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

 

Salıcı, partisinin yerele seçimlerde ittifak düşünmediğini kaydetti. CHP’li Salıcı, “Israrla söylüyorum, parti olarak hiçbir siyasi parti ile ittifak yapmayı düşünmüyoruz. Bizi sürekli ittifak arayışında gösterilmesini de manidar buluyoruz. CHP’nin ittifaka ihtiyacı yok” şeklinde konuştu.

 

Örgütler bazında olmasa da yerel seçimlerin dinamiklerinden kaynaklı “kendiliğinden oluşan” ittifaklara dikkat çeken Oğuz Kaan Salıcı, “Partiler yerel seçimde ittifak yapmasa da taban bu ittifakı yapar. İnandığı, güvendiği adaya doğru seçmen kendi partisi olmasa bile yönlenir. Bu çok doğal bir durumdur. Seçmenler arası geçişkenlik ve ittifak her dönemde örgütlere rağmen olmuştur” dedi.

 

2019 yerel seçimlerinde CHP’nin önemli bir değişime imza atacağını kaydeden Salıcı açıklamasını şöyle sürdürdü:

 

“Buradan net söylüyorum. Hepimiz Mart seçimlerinde göreceğiz bunu. AK Parti-MHP istediği ittifakı yapsın, İzmir CHP’de kalacaktır. İstanbul’da büyük değişimin sinyalini almaktayız. Mersin, Adana ve Antalya’da ise CHP’ye karşı her kesimden müthiş bir yönelim var. Özellikle bu 3 ilde değişime hazır olun!”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle