Hoşgeldiniz  

CHP BÜYÜKŞEHİR ADAY ADAYI SEÇER’DEN İYİ PARTİ ZİYARETİ

admin | 22 Şubat 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Aday adayı Vahap Seçer, Anamur’da CHP ilçe başkanıyla birlikte İYİ Parti Anamur İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.

Anamur’da seçim çalışmalarını sürdüren CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Vahap Seçer, partisinin Anamur İlçe Başkanı Ayhan Güven’le birlikte İYİ Parti Anamur İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. İYİ Parti Anamur İlçe Başkanı Erdal Bulut tarafından teşkilat binasında ağırlanan Seçer, yeni kurulan yönetime de siyasi hayatlarında başarılar diledi.

 

İYİ Parti’nin ülke genelinde CHP ve HDP ile ittifak yapacağı söylentilerinin arttığı şu günlerde CHP’li Seçer’in bu ziyareti de manidar karşılandı.

 

“İYİ PARTİ KİMSEYLE İTTİFAK YAPMAYACAK!”

 

İYİ Parti-CHP ittifak kuracak mı? sorusuna da yanıt Almanya’da bulunan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ümit Özdağ’dan geldi Özdağ yaptığı açıklamada, Türkiye’de hukukun bulunmadığını her şey tek adamın isteğine bağlı gittiğini, İYİ Parti’nin bunu değiştireceğini, 2019 başkanlık seçimini alacaklarını, kimse ile ittifak yapmayacaklarını, Bahçeli ve yandaşlar tarafından dillendirilen “İYİ Parti, CHP ve HDP ile ittifak yapacak” söyleminin iftira ve algı yaratma olduğunu söyleyerek, ittifak arayanlara kapıyı kapattı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle