Hoşgeldiniz  

BÜYÜKŞEHİR’DE CHP’NİN ARKA BAHÇESİ ORTAYA ÇIKTI!

admin | 14 Eylül 2021 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in önceki dönem işçilerine uyguladığı kıyımın ardından CHP kadrolaşması da ortaya çıktı.

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in uyguladığı işçi kıyımına ilişkin yapılan eleştiriler üzerine meclis toplantısında “Ülkü ocakları, türkü ocakları bu belediyeyi partinizin arka bahçesini yapmışsınız” diyerek önceki dönem işe alınan milliyetçi/muhafazakâr işçilerle uğraşacağının sinyalini vermişti.

CHP’li Seçer’in Ülkü Ocakları üzerinden yaptığı bu açıklamanın ardından Mersin Büyükşehir’i CHP’nin arka bahçesine çevirdiği ortaya çıktı.

CHP Mersin İl Gençlik Kolları Başkanı Alkım Sümer dahil olmak üzere çok sayıda gençlik kolları başkanını Büyükşehir bünyesinde işe sokan CHP’li Vahap Seçer, işçi kadrolarını da CHP üyesi ve ittifak ortağı HDP üyeleriyle doldurmaktan çekinmedi.

Seçer’in önceki dönemi suçlayan açıklamasının ardından CHP gençlik kolları başkanlarından ilçe örgütü sekreterine varana kadar çok sayıda CHP’liyi belediye bünyesine kattığı ortaya çıktı.

Tarsus CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Adil Bal Tarsus Koordinasyon’da, Erdemli İlçe Gençlik Kolları Başkanı Olcay Gücer Erdemli Koordinasyon’da, Yenişehir Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Kövenç Özel Kalem ve Toroslar Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Çakır Sosyal Hizmetler bünyesinde çalışmaya başladı.

CHP’li Seçer ana kademe il yönetiminden de isimleri Büyükşehir’de çalıştırmaya başladı. CHP İl Başkan Yardımcısı Tolga Gökçeli de Özel Kalem Personeli olarak işe alındı.

Seçer’in, Akdeniz İlçe örgütünde sekreterlik yapan kadın personeli de Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı kadrosuna yerleştirdiği öğrenildi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle