Hoşgeldiniz  

BAŞSAVCILIK, ABBAS ÜSTÜNDEN MACİT DOSYASINI YENİDEN Mİ AÇTI?

admin | 07 Ağustos 2017 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Sabah Gazetesi Köşe Yazarı Ersin Ramoğlu, CHP’li eski Başkan Macit Özcan’ın yolsuzluklarının belgelendiğini iddia etti.

Sabah Gazetesi Köşe Yazarı Ersin Ramoğlu CHP’li eski Başkan Macit Özcan’ın yolsuzluklarının belgelendiğini öne sürdü. Ramoğlu bugünkü köşesinde, “Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı eski başkan Macit Özcan’la ilgili iddiaları tek tek soruşturuyor. Hem Macit Özcan’ın vurgunu adım adım izlenip belgelenmedi mi? Ama adam geziyor. Döviz büfesinden milyonlarca doları alırken, dolar dolu çuvallar İstanbul’a taşınırken, Adana Havalimanı’nda X-Ray’dan geçerken, Aksaray yolunda durdurulan Mercedes’in bagaj dolusu dolarlar fotoğraflanmış bile” diye yazdı.

 

Özcan dosyasını hazırlayan polislerin FETÖ örgütünden oldukları konusuna da değinen Ramoğlu, “Polisler FETÖ’cüymüş. Bana ne lan! Deliller gerçek mi, ona bakarım ben. FETÖ bu delillerle Macit Özcan’ı haraca bağlamış. Beni ilgilendirmez ki” ifadelerini kullandı.

 

CHP’li Özcan döneminin Fen İşleri Daire Başkanı Abbas Sayılır hakkında da yeni bir dava açıldığını kaydeden Ersin Ramoğlu, yazısını şöyle sürdürdü: “Özcan’ın kasası olduğu iddia edilen Fen İşleri Daire Başkanı Abbas Sayılır hakkında da ihaleye fesat karıştırmaktan dava açıldı. Üstelik yenileri de yolda.”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle