Hoşgeldiniz  

AK PARTİ MERSİN’DE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR!

admin | 07 Mart 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

10 Mart’ta gerçekleştirilecek olan Ak Parti Mersin 6. Olağan Kongresi öncesinde son hazırlıkları görüşmek üzere Kalkınma Bakanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, il ve ilçe başkanlarıyla toplandı.

Kalkınma Bakanlığı’nın destekleri ve Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası, Akdeniz İhracatçı Birlikleri ve Mersin Ekonomi Platformu bölge ortaklığı ile Özgencil Grup ve NTV iş birliğinde bu yıl ilki gerçekleştirilen Akdeniz Ekonomi Forumu’na katılmak için Mersin’de bulunan Kalkınma Bakanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan partisinin il binasında İl Başkanı Cesim Ercik’le buluştu. İl binasındaki toplantıya Ak Parti Mersin Milletvekili Yılmaz Tezcan ve ilçe başkanları da katıldı.

 

10 Mart’ta Servet Tazegül Spor Salonu’nda gerçekleşecek olan AK Parti Mersin 6. Olağan Kongresi’ne katılacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gelişiyle ilgili hazırlıklar da son hızla sürüyor. Spor Salonu’nda ses sisteminden bayrak ve afiş asılmasına kadar hummalı bir çalışma sürerken Bakan Elvan İl başkanı Cesim Ercik ve ilçe başkanlarıyla da son hazırlıkları görüştü. İlçe başkanlarından ilçelerdeki hazırlıklarla da ilgili bilgi alan Bakan Elvan’ın kongrede hiçbir aksaklığa meydan vermeden çalışmaların titizlikle sürdürülmesi talimatı verdiği öğrenildi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle