Hoşgeldiniz  

ABOOO… BU YA ÖNDEN İŞARET FİŞEĞİYSE? MERSİN BELEDİYESİ’NDE “PKKLI” ÇALIŞAN İMASI!

admin | 15 Aralık 2021 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde PKK terör örgütü mensuplarının işbaşı yaptırıldığı iddialarının ardından iktidar medyası, tek tek foto ve isimleriyle bu kişileri açıklamıştı. Sabah Gazetesi’nde bugün çıkan yazıda Mersin Büyükşehir’den “İkinci Kandil” diye bahsedilmesi şok yarattı.

İktidara yakınlığıyla bilinen Sabah Gazetesi, CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde PKK/KCK terör örgütü mensuplarının iş başı yaptırıldığı haberi gündeme bomba gibi düşmüş, bu iddia İmamoğlu’nun Basın Danışmanı Murat Ongun tarafından jet hızıyla yalanlanmıştı.

Bu yalanlamanın ardından Sabah Gazetesi, istihbarat bilgilerini yayınlamış ve PKK’lı olduğu öne sürülen isimleri resimleriyle birlikte tek tek ifşa etmişti. Sabah Gazetesi’nin bu haberinin ardından CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediyesi sessizliğe gömülmüştü.

Yine Sabah Gazetesi’nden CHP’li belediyelerle PKK ilişkisi üzerine bomba iddia geldi. Sabah Gazetesi Köşe Yazarı Ersin Ramoğlu; Ankara, İzmir, Adana ve Mersin’de de İstanbul benzeri çalışanların olduğunu iddia etti.

Yine Ramoğlu’nun Mersin Büyükşehir’i bu belediyelerden ayırarak “İkinci Kandil” olarak nitelemesi, istihbarat raporlarını yayınlayan Sabah Gazetesi’nin bu belediyelerde var olduğu öne sürülen listeleri de önümüzdeki günlerde yayınlayacağına yorumlandı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle